Autor:

Vaječné ragú

Ingredience
Cibule
Rostlinný olej 3 lžíce
Hladká mouka 3 lžíce
Mléko 1/2 l
Pažitka 1 svazek
Kapary 2 lžíce
Sůl  
Vařená vejce 8 ks
Vývar
1/2 l
1/2 l
Tuňák - ve vlastní šťávě 1 plechovka
Pepř mletý  
Vaječné ragú

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Přílohy, Z vajec

Na oleji opražíme nakrájenou cibuli, zasypeme moukou, necháme zpěnit a postupně za stálého míchání přiléváme studené mléko a vývar, přivedeme do varu a 5 minut na slabém plameni povaříme. Do omáčky vložíme nasekanou pažitku, scezeného tuňáka, na šestinky nakrájená vajíčka a kapary. Osolíme, opepříme. Podáváme s vařenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Komentáře k receptu: Vaječné ragú

Komentáře

  1. Alena   02.05.2013 | 16:39 | reagovat |

    Tohle jídlo nám bohužel ani trochu nechutnalo, vřele nedoporučuji. :'(

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web