Autor:

Vaječné ragú

Ingredience
Cibule
Rostlinný olej 3 lžíce
Hladká mouka 3 lžíce
Mléko 1/2 l
Pažitka 1 svazek
Kapary 2 lžíce
Sůl  
Vařená vejce 8 ks
Vývar
1/2 l
1/2 l
Tuňák - ve vlastní šťávě 1 plechovka
Pepř mletý  
Vaječné ragú

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Přílohy, Z vajec

Na oleji opražíme nakrájenou cibuli, zasypeme moukou, necháme zpěnit a postupně za stálého míchání přiléváme studené mléko a vývar, přivedeme do varu a 5 minut na slabém plameni povaříme. Do omáčky vložíme nasekanou pažitku, scezeného tuňáka, na šestinky nakrájená vajíčka a kapary. Osolíme, opepříme. Podáváme s vařenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Komentáře k receptu: Vaječné ragú

Komentáře

  1. Alena   02.05.2013 | 16:39 | reagovat |

    Tohle jídlo nám bohužel ani trochu nechutnalo, vřele nedoporučuji. :'(

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web