Vaječné ragú

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • cibule
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 3
      lžíce hladká mouka
    • 0.5
      l mléko
    • 1
      svazek pažitka
    • 2
      lžíce kapary
    • sůl
    • 8
      ks vařená vejce
    • 0.5
      l vývar 1/2 l
    • 1
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji opražíme nakrájenou cibuli, zasypeme moukou, necháme zpěnit a postupně za stálého míchání přiléváme studené mléko a vývar, přivedeme do varu a 5 minut na slabém plameni povaříme. Do omáčky vložíme nasekanou pažitku, scezeného tuňáka, na šestinky nakrájená vajíčka a kapary. Osolíme, opepříme. Podáváme s vařenými brambory.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Alena
    Alena |

    2. 5. 2013 16:39

    Tohle jídlo nám bohužel ani trochu nechutnalo, vřele nedoporučuji. :'(