Autor:

Vaječné ragú

Ingredience
Cibule
Rostlinný olej 3 lžíce
Hladká mouka 3 lžíce
Mléko 1/2 l
Pažitka 1 svazek
Kapary 2 lžíce
Sůl  
Vařená vejce 8 ks
Vývar
1/2 l
1/2 l
Tuňák - ve vlastní šťávě 1 plechovka
Pepř mletý  
Vaječné ragú

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Přílohy, Z vajec

Na oleji opražíme nakrájenou cibuli, zasypeme moukou, necháme zpěnit a postupně za stálého míchání přiléváme studené mléko a vývar, přivedeme do varu a 5 minut na slabém plameni povaříme. Do omáčky vložíme nasekanou pažitku, scezeného tuňáka, na šestinky nakrájená vajíčka a kapary. Osolíme, opepříme. Podáváme s vařenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)

Komentáře k receptu: Vaječné ragú

Komentáře

  1. Alena   02.05.2013 | 16:39 | reagovat | závadný

    Tohle jídlo nám bohužel ani trochu nechutnalo, vřele nedoporučuji. :'(

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web