Autor:

Utopenci VI.

Střední
Ingredience
Špekáček  
Paprika  
Cibule  
Ocet  
Voda  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Špekacky oloupeme, a nakrojime (pak neco -cibuli, papriku- dame
dovnitr). Rozrojime v pulce podelne a skladame do sklenice.

Prokladame na kruhy nakrajenou cibuli (dat tam papriku, feferonky ?), na 5l lahev asi tak 5/4kg(asi trosku vic) spekacku a z kilo cibule (moznatrosku min).

Vezmeme ocet a vodu pomer 1:1 (spise trochu vice vody) hodime do toho bobkovy list, nove koreni, pepr (vse vcelku a primerene, a jeste cosi, nejaka seminka [horcicna?], ale obejde se to bez toho), privedeme k varu.

(muzeme nechat vychladnout) a zalijeme burty s cibuli ve sklenici- potreba tak litr zalezi jak je to v te sklenici namackane.

Nechame tak tyden nekde stat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Těstoviny s mozzarellou Rychlé večeře na celý týden Články z

Komentáře k receptu: Utopenci VI.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web