Autor:

Tvarohová buchta II.

Střední
Těsto
Hladká mouka
Special
400 g
Hera 1 kostka
Cukr
mletý
100 g
Kakao
1-2
2 lžíce
Nádivka
Tvaroh 1 kg
Cukr
mletý
250 g
Žloutek 3 ks
Sníh z bílku
vše smíchat
3 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Z mouky, Hery, cukru a kakaa zpracujem husté těsto. Rozdělíme na dva stejné díly a dáme ztuhnout do lednice (já dávám na chvíli do mrazáku, ať nemusím dlouho čekat). Potom jeden díl těsta nastrouháme na hrubém struhadle na vymazaný a vysypaný plech. Potřeme nádivkou (aby se nádivka nepřichytávala na stěrku, je dobré stěrku namáčet do vody). Na nádivku potom nastrouháme druhou půlku těsta. Pečeme asi 1/2-3/4 hodiny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)
Churros s kávovou čokoládou Kávové dobroty na nedělní odpoledne Články z

Komentáře k receptu: Tvarohová buchta II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web