Autor:

Tvarohová buchta II.

Střední
Těsto
Hladká mouka
Special
400 g
Hera 1 kostka
Cukr
mletý
100 g
Kakao
1-2
2 lžíce
Nádivka
Tvaroh 1 kg
Cukr
mletý
250 g
Žloutek 3 ks
Sníh z bílku
vše smíchat
3 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Z mouky, Hery, cukru a kakaa zpracujem husté těsto. Rozdělíme na dva stejné díly a dáme ztuhnout do lednice (já dávám na chvíli do mrazáku, ať nemusím dlouho čekat). Potom jeden díl těsta nastrouháme na hrubém struhadle na vymazaný a vysypaný plech. Potřeme nádivkou (aby se nádivka nepřichytávala na stěrku, je dobré stěrku namáčet do vody). Na nádivku potom nastrouháme druhou půlku těsta. Pečeme asi 1/2-3/4 hodiny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Mřížkový škvarkový koláč s marmeládou Škvarky, pastinák, uzené a brambory. Tipy na 4 skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Tvarohová buchta II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web