Autor:

Tuňákový pilaf

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Mražený špenát
nasekat na jemno
250 g
Tuňák 425 g
Máslo 50 g
Olivový olej 1 lžíce
Cibule 1 ks
Rýže Basmati 1,5 šálek
Citronová šťáva 1/4 šálek
Citronová kůra 1/2 lžička
Voda 2,5 šálek
Zeleninový vývar 2 kostka
Citron
na ozdobu
 
Kopr
na ozdobu
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na másle a oleji osmažíme cibulku a přidáme rýži. Potom přidáme kůru, šťávu, vodu a kostky bujonu. Přivedeme do varu a vaříme 15 minut. Odstavíme a necháme dojít pět minut nebo až je rýže hotová.
Smícháme s tuňákem a špenátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Tomatové velouté Sváteční pohoštění Články z

Komentáře k receptu: Tuňákový pilaf

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web