Tuňákový pilaf

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
30 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g mražený špenát nasekat na jemno
    • 425
      g tuňák
    • 50
      g máslo
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 1
      ks cibule
    • 1,5
      šálek rýže basmati
    • 0,3
      šálek citronová šťáva
    • 0,5
      lžička citronová kůra
    • 2,5
      šálek voda
    • 2
      kostka zeleninový vývar
    • citron na ozdobu
    • kopr na ozdobu

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na másle a oleji osmažíme cibulku a přidáme rýži. Potom přidáme kůru, šťávu, vodu a kostky bujonu. Přivedeme do varu a vaříme 15 minut. Odstavíme a necháme dojít pět minut nebo až je rýže hotová.
2
Smícháme s tuňákem a špenátem.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.