Autor:

Tuňákový pilaf

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Mražený špenát
nasekat na jemno
250 g
Tuňák 425 g
Máslo 50 g
Olivový olej 1 lžíce
Cibule 1 ks
Rýže Basmati 1,5 šálek
Citronová šťáva 1/4 šálek
Citronová kůra 1/2 lžička
Voda 2,5 šálek
Zeleninový vývar 2 kostka
Citron
na ozdobu
 
Kopr
na ozdobu
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na másle a oleji osmažíme cibulku a přidáme rýži. Potom přidáme kůru, šťávu, vodu a kostky bujonu. Přivedeme do varu a vaříme 15 minut. Odstavíme a necháme dojít pět minut nebo až je rýže hotová.
Smícháme s tuňákem a špenátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Tuňákový pilaf

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web