Autor:

"Kouřové" marinované vepřové

35 minut PT0H35M
Snadné
Porce: 6
Ingredience
Černá káva
silná
200 ml
Med 2 lžíce
Kakao 1 lžíce
Nové koření mleté 1 lžička
Chilli 1 lžička
Česnek
utřený
1 stroužek
Limetková šťáva
z jedné limetky
 
Sojová omáčka 1 lžíce
Vepřové kotlety 6 ks
Pepř mletý  
"Kouřové" marinované vepřové

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Grilování, Vepřové

Smíchejte kávu, med, kakao (holandské), koření, česnek, limetkovou šťávu a sójovku. Vepřové kotlety opepřete, vložte do mísy a zalijte marinádou. Několikrát maso v marinádě otočte a nechte v lednici alespoň 12 hodin (max. 48 hodin).
Grilujte 7-8 minut z každé strany, nebo dokud maso není udělané. Podávejte se salátem a pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.75 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 4x)
Pražma se zeleninou v papilotě Rychlovky z moří a oceánů Články z

Komentáře k receptu: "Kouřové" marinované vepřové

Komentáře

  1. Lukas   02.06.2015 | 10:52 | reagovat | závadný

    A sůl není třeba?nebo osolit až po upečení?

    1. TheKacabi   04.10.2015 | 11:23 | reagovat | závadný

      Dobrý den, je tam sojovka (moje je poměrně slaná, ale existuje víc druhů a každý solí jinak), nicméně můžete přisolit podle chuti - ale raději bych až po upečení.

  2. silvik T.   30.06.2014 | 8:36 | reagovat | závadný

    Tento recept mě zaujal,proto jsem ho vyzkoušela.Když jsem viděla,do čeho mám maso naložit,tak jsem se zhrozila.Nicméně jsem ho tam dala a po naložení udělala.NESKUTEČNÁ MŇAMKA :) .Opravdu nebát se toho a zkusit to :) .Dělala jsem z vepř.panenky s pečeným bramborem a zeleninu.

    1. TheKacabi   30.06.2014 | 9:33 | reagovat | závadný

      děkuji... máte pravdu, že kombinace jsou neobvyklé, to ale neznamená, že špatné... Jsem moc ráda, že to chutnalo i vám :-)

  3. MJG   24.06.2014 | 10:01 | reagovat | závadný

    Kavu mam dat rozpustnou nebo turka?

    1. TheKacabi   24.06.2014 | 10:20 | reagovat | závadný

      dobrý den - zapomněla jsem dodat - káva by měla být vychladlá :-)

      já dala turka ale bez lógru - připravené v presovači na kávu... z překapávaného by to taky šlo... a pokud byste to lógrové jen opatrně slila tak, aby usazenina zůstala v hrnku, taky by se nic nestalo... V té marinádě se to stejně potom znovu usadí... Je to ale jenom na vás, jakou variantu si vyberete (třeba i tu rozpustnou :-) )

  4. Zdenka.B   24.06.2014 | 8:57 | reagovat | závadný

    naložila jsem do toho žebra a návštěva i manžel si tu marinádu pochvalovali :-) určitě udělám brzy znovu...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web