Autor:

Super perníčky

Snadné
Ingredience
Hladká mouka 500 g
Moučkový cukr 120 g
Kakao 2 lžíce
Prášek do perníku 1 balíček
Tuk 120 g
Med 3 lžíce
Vejce
na potření
2 ks
Poleva
Bílek 1 ks
Moučkový cukr  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Z uvedených surovin zpracujeme těsto, nechat uležet, tuhé těsto vykrajujeme 3 mm silné. Pečeme na 180 °C, ihned, jak vyndáme perníčky z trouby, tak s nimi alespoň pohneme, aby se nám nepřilepily. Druhý den zdobíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Castagnaccio do skla Energie na talíři Články z

Komentáře k receptu: Super perníčky

Komentáře

  1. Lenka Šedivá   24.03.2007 | 17:14 | reagovat |

    Za jak dlouho jsou perníčky poživatelné?chtěal bych je udělat na velikonoce pro koledníky?Díky

  2. pája   17.04.2006 | 13:26 | reagovat |

    Zdenka: 3 lžíce, 120 g je chyba

  3. Libuše Štefčeková   13.04.2006 | 19:30 | reagovat |

    Perníčky jsem právě upekla jsou tvrdé,slepovala jsem je borůvkovým džemem a polévala čokoládovou polevou tak uvidím kdy se budou dát jíst.

  4. ZDENKA PA.   13.04.2006 | 14:33 | reagovat |

    Proč je tam 120g medu a znovu 3 lžíce medu to se tam má dát obojí?

  5. Olča   13.04.2006 | 9:41 | reagovat |

    Jsou perníčky měkké po upečení?

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web