ŠUHAJDY II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 100
      g cukr
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 50
      g kokos nebo oříšky
    • 50
      g tuk
    • 300
      g hořká čokoláda
    • hnědý rum
    • papírové košíčky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cukr v hrnci rozpustíme na karamel zlatavého zbarvení a vmícháme nevyšlehanou šlehačku. Za stálého míchání necháme provařit, dokud se hmoty nespojí. Přidáme kokos, rum, odstavíme a necháme vychladnout. Rozpustíme hořkou čokoládu s tukem.
2
Do papírových košíčků kápneme na dno tmavou čokoládu, na ni naneseme karamelovou hmotu a opět zakápneme čokoládou. Po zaschnutí zdobíme troškou roztavené bílé čokolády nebo třeba oříškem, lentilkou, mandlí apod.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.