Autor:

ŠUHAJDY II.

Střední
Ingredience
Cukr 100 g
Šlehačka 1 kelímek
Kokos
nebo oříšky
50 g
Tuk 50 g
Hořká čokoláda 300 g
Hnědý rum  
Papírové košíčky  

Postup přípravy:

Cukr v hrnci rozpustíme na karamel zlatavého zbarvení a vmícháme nevyšlehanou šlehačku. Za stálého míchání necháme provařit, dokud se hmoty nespojí. Přidáme kokos, rum, odstavíme a necháme vychladnout. Rozpustíme hořkou čokoládu s tukem.

Do papírových košíčků kápneme na dno tmavou čokoládu, na ni naneseme karamelovou hmotu a opět zakápneme čokoládou. Po zaschnutí zdobíme troškou roztavené bílé čokolády nebo třeba oříškem, lentilkou, mandlí apod.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Jahodový koláč Recept na úžasný jahodový koláč Články z

Komentáře k receptu: ŠUHAJDY II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web