Autor:

ŠUHAJDY II.

Střední
Ingredience
Cukr 100 g
Šlehačka 1 kelímek
Kokos
nebo oříšky
50 g
Tuk 50 g
Hořká čokoláda 300 g
Hnědý rum  
Papírové košíčky  

Postup přípravy:

Cukr v hrnci rozpustíme na karamel zlatavého zbarvení a vmícháme nevyšlehanou šlehačku. Za stálého míchání necháme provařit, dokud se hmoty nespojí. Přidáme kokos, rum, odstavíme a necháme vychladnout. Rozpustíme hořkou čokoládu s tukem.

Do papírových košíčků kápneme na dno tmavou čokoládu, na ni naneseme karamelovou hmotu a opět zakápneme čokoládou. Po zaschnutí zdobíme troškou roztavené bílé čokolády nebo třeba oříškem, lentilkou, mandlí apod.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Oznámkujte recept jako ve škole
1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Fazolová polévka s bylinkami Odlehčené menu na víkend Články z

Komentáře k receptu: ŠUHAJDY II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zpomalte stárnutí pleti! Víme, co pomůže přímo vám Zpomalte stárnutí pleti! Víme, co pomůže přímo vám
Celebrity na síti: Novorozená holčička Adama Levina a Tom Hanks na svatebním focení Celebrity na síti: Novorozená holčička Adama Levina a Tom Hanks na svatebním focení
Jaká je práce vašich snů? Býci budou dobří kadeřníci, Štíři sexuální terapeuti! Jaká je práce vašich snů? Býci budou dobří kadeřníci, Štíři sexuální terapeuti!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web