Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0x
0 1 5
Autor:

ŠUHAJDY II.

Střední
Ingredience
Cukr 100 g
Šlehačka 1 kelímek
Kokos
nebo oříšky
50 g
Tuk 50 g
Hořká čokoláda 300 g
Hnědý rum  
Papírové košíčky  

Postup přípravy:

Cukr v hrnci rozpustíme na karamel zlatavého zbarvení a vmícháme nevyšlehanou šlehačku. Za stálého míchání necháme provařit, dokud se hmoty nespojí. Přidáme kokos, rum, odstavíme a necháme vychladnout. Rozpustíme hořkou čokoládu s tukem.

Do papírových košíčků kápneme na dno tmavou čokoládu, na ni naneseme karamelovou hmotu a opět zakápneme čokoládou. Po zaschnutí zdobíme troškou roztavené bílé čokolády nebo třeba oříškem, lentilkou, mandlí apod.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Recepty na víkend: všemi milovaná čokoláda Články z

Komentáře k receptu: ŠUHAJDY II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Podobné recepty

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?

Další weby Mladé fronty

Dialog
X