Autor:

Studený piškotový nákyp

Střední
Ingredience
Dětské piškoty  
Čokoláda 400 g
Mléko 1/4 l
Cukr 350 g
Šlehačka 1/2 l
Vejce 5 ks
Hladká mouka 180 g

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Nákypovou formu vyložíme piškoty, potřeme krémem, opět poskládáme piškoty a takto střídáme, dokud nespotřebujeme všechny suroviny. Potom dáme nákyp do chladničky ztuhnout. Podáváme ozdobený šlehačkou.

Krém: čokoládu rozpustíme v mléce s 200 g cukru, mícháme do vychladnutí. Když je čokoláda studená, vmícháme do ní zlehka 1/4 l šlehačky. Pokud je krém řídký, zahustíme ho strouhanými oříšky nebo piškoty.

Piškoty: 2 celé vejce, 3 žloutky a 150 g cukru dobře promícháme, přidáváme mouku střídavě se sněhem ze 3 bílků. Z těsta sáčkem vytlačujeme na vymazaný plech piškoty a upečeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Košíčky s malinovým krémem a malinami Úroda chutí a barev. Skvělé recepty z malin, rybízu, cuket i paprik. Články z

Komentáře k receptu: Studený piškotový nákyp

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web