Čínské vepřové kostky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 4
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g vepřová kýta
    • 300
      g brokolice
    • 300
      g mrkev
    • 200
      g čínské zelí
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce cukr
    • 1
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      lžíce sojový olej
    • 2
      lžíce sojová omáčka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na menší kostky. Smícháme cukr, sójový olej, sójovou omáčku, solamyl a sůl. S touto směsí maso promícháme a necháme asi hodinu uležet. Brokolici rozebereme na růžičky, mrkev nakrájíme na kolečka, cibuli na větší kostky, čínské zelí nařežeme. Odleželé maso orestujeme na rozpáleném oleji doměkka. Přidáme připravenou zeleninu a za stálého míchání dusíme asi 5 minut. Podáváme horké.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Marie Zvěřinová
    Marie Zvěřinová |

    12. 4. 2010 22:37

    výborné. přidala jsem o 2 lžíce více solamylu a vody, abychom měli i omáčku k rýži.

  • Olga Janovská
    Olga Janovská |

    31. 1. 2008 19:18

    Dobrý recept...pro obzvlašť rychlou variantu jsem použila mraženou zeleninu

  • Iva Nováková
    Iva Nováková |

    25. 11. 2005 19:00

    moc dobré

  • marcela slamdeckova
    marcela slamdeckova |

    15. 4. 2005 15:24

    cina chutnala,pridala jsem vice vody pod maso at je cim polit ryzi,velice nam chutnalo