Autor:

Velký piškotový korpus

Střední
Ingredience
Vejce 6 ks
Moučkový cukr 140 g
Hrubá mouka 150 g
Máslo 30 g
Tuk  
Velký piškotový korpus

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Z bílků ušleháme sníh, po částech přidáme 100 g moučkového cukru a ušleháme dohusta. Žloutky utřeme se zbylým cukrem do pěny, přidáme ke sněhu a promícháme. Nakonec lehce vmícháme prosátou mouku a vlahé rozehřáté máslo.Těsto rozetřeme do tukem vymazané a moukou vysypané formy, vložíme do předehřáté trouby a asi 45 minut pečeme do růžova. Upečený korpus necháme ve formě vychladnout a vyklopíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1
5 5 5 1
Sushi umaraki (California Roll) Japonské sushi krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Velký piškotový korpus

Komentáře

  1. Žanda   22.02.2017 | 16:54 | reagovat |

    Opravdu se tam dává hrubá mouka?

  2. verča   02.06.2016 | 15:37 | reagovat |

    na plech moc malý :-(

  3. eliška   16.03.2016 | 10:38 | reagovat |

    dobrý den, jak je korpus přesně velký?

  4. Big cakes Big life   04.07.2014 | 13:13 | reagovat |

    uzasnej dort s trozkou ozdob vipadal uzasne :-)

  5. ajasekpes   03.12.2012 | 19:49 | reagovat |

    pravidelně používám k ovocným dortům děkuji za recept

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web