Autor:

Soté ze zeleného chřestu a cizrny

30 minut PT0H30M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Mladý zelený chřest 500 g
Cizrna 200 g
Červená cibule 2 ks
Rajský protlak 1 lžíce
Knorr Bohatý bujon zeleninový
na 250ml vývaru
1/2 kalíšek
Cherry rajčátka 250 g
Tymián
čerstvý, nasekaný
3 lžíce
Rama Culinesse 2 lžíce
Olivový olej 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Soté ze zeleného chřestu a cizrny

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně

Cizrnu namočíme na 3 hodiny do studené vody (nebo ještě lépe přes noc). Poté vodu slijeme a v čerstvé vodě bez soli uvaříme doměkka.

Chřest ve spodní části oloupeme, tvrdší konce odlomíme nebo odřízneme a ve slané vodě uvaříme do poloměkka (3 – 5 minut) a rychle zchladíme v ledové vodě. Chřest nakrájíme na 5 cm kousky.

Cibuli nakrájíme nahrubo, zlehka orestujeme na olivovém oleji, přidáme chřest, krátce spolu opečeme, přidáme rajský protlak a po 1 minutě zalijeme vývarem.

Cizrnu, napůlená rajčata a tymián přidáme ke chřestu a dochutíme případně solí a pepřem. Zjemníme máslem nebo rostlinným tukem

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Soté ze zeleného chřestu a cizrny

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web