Autor:

Soté ze zeleného chřestu a cizrny

30 minut PT0H30M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Mladý zelený chřest 500 g
Cizrna 200 g
Červená cibule 2 ks
Rajský protlak 1 lžíce
Knorr Bohatý bujon zeleninový
na 250ml vývaru
1/2 kalíšek
Cherry rajčátka 250 g
Tymián
čerstvý, nasekaný
3 lžíce
Rama Culinesse 2 lžíce
Olivový olej 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Soté ze zeleného chřestu a cizrny

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně

Cizrnu namočíme na 3 hodiny do studené vody (nebo ještě lépe přes noc). Poté vodu slijeme a v čerstvé vodě bez soli uvaříme doměkka.

Chřest ve spodní části oloupeme, tvrdší konce odlomíme nebo odřízneme a ve slané vodě uvaříme do poloměkka (3 – 5 minut) a rychle zchladíme v ledové vodě. Chřest nakrájíme na 5 cm kousky.

Cibuli nakrájíme nahrubo, zlehka orestujeme na olivovém oleji, přidáme chřest, krátce spolu opečeme, přidáme rajský protlak a po 1 minutě zalijeme vývarem.

Cizrnu, napůlená rajčata a tymián přidáme ke chřestu a dochutíme případně solí a pepřem. Zjemníme máslem nebo rostlinným tukem

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Soté ze zeleného chřestu a cizrny

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web