Autor:

Polévka ze zeleného hrášku

40 minut PT0H40M
Snadné
Ingredience
Hrášek 250 g
Máslo 3 lžíce
Hladká mouka 2 lžíce
Smetana 2 dl
Voda 1,5 l
Masox 1 kostka
Sůl 1 špetka
Polévka ze zeleného hrášku

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Zmrazený hrášek nejprve povaříme a pak udusíme na másle doměkka. Sterilovaný jen podusíme na másle. Zaprášíme moukou a necháme slabě osmahnout. Osmahnutý hrášek zalijeme vývarem připraveným z vody a masoxu. Řádně povaříme. Nakonec polévku zjemníme smetanou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3
3 2 5 1
Reklama
Vorarlbersko Vorarlbersko - recepty a speciality rakouské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Polévka ze zeleného hrášku

Komentáře

  1. Šárka   23.10.2012 | 9:08 | reagovat |

    No,česnek se musí trošku přidat a část pol.URČITĚ rozmixovat ;-)

  2. Bílč44   25.09.2012 | 7:14 | reagovat |

    Polévka mě chutná.

  3. caravell   23.11.2010 | 9:47 | reagovat |

    mě tam teda chybí česnek, ale každý má jiné chutě...každopádně souhlasím s marií a určitě bych část rozmixovala.

    1. helča   25.01.2012 | 11:49 | reagovat |

      naprosto souhlasím :)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web