Autor:

Zapečené vepřové plátky se slaninou a Moravankou

60 minut PT0H60M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Vepřové maso
plátky
4 ks
Zeleninová směs
Moravanka nebo Hradišťanka
330 g
Rozšlehané vejce 2 ks
Anglická slanina 150 g
Strouhanka 1 hrnek
Sůl 4 špetka
Pepř mletý 4 špetka
Olej
cca
10 lžíce
Zapečené vepřové plátky se slaninou a Moravankou

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy

Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme. Obalíme ve strouhance a potom ve vajíčku. Osmažíme na pánvičce na větším stupni. Řízečky poté klademe na předem připravený pekáč vystlaný slaninou. Nakonec je posypeme Moravankou nebo Hradišťankou - zeleninu musíme pokrájet. Vylijeme na ně i nálev a přidáme ještě trochu vody. Zakryjeme alobalem a dáme zapéct na 180°C, dokud maso úplně nezměkne.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Domácí pizza na plech krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Zapečené vepřové plátky se slaninou a Moravankou

Komentáře

  1. Zdena   15.12.2014 | 10:41 | reagovat | závadný

    Známé jako řízky naruby, řízky v moravance, kotleta naruby, kýta naruby a tak dále.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web