Autor:

Zapečené vepřové plátky se slaninou a Moravankou

60 minut PT0H60M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Vepřové maso
plátky
4 ks
Zeleninová směs
Moravanka nebo Hradišťanka
330 g
Rozšlehané vejce 2 ks
Anglická slanina 150 g
Strouhanka 1 hrnek
Sůl 4 špetka
Pepř mletý 4 špetka
Olej
cca
10 lžíce
Zapečené vepřové plátky se slaninou a Moravankou

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy

Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme. Obalíme ve strouhance a potom ve vajíčku. Osmažíme na pánvičce na větším stupni. Řízečky poté klademe na předem připravený pekáč vystlaný slaninou. Nakonec je posypeme Moravankou nebo Hradišťankou - zeleninu musíme pokrájet. Vylijeme na ně i nálev a přidáme ještě trochu vody. Zakryjeme alobalem a dáme zapéct na 180°C, dokud maso úplně nezměkne.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pomerančový pudink Pohrajte si v kuchyni s pomeranči Články z

Komentáře k receptu: Zapečené vepřové plátky se slaninou a Moravankou

Komentáře

  1. Zdena   15.12.2014 | 10:41 | reagovat |

    Známé jako řízky naruby, řízky v moravance, kotleta naruby, kýta naruby a tak dále.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web