Soté z vepřového masa

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Nálev:
    • 500
      g vepřová plec
    • 4
      lžíce olej
    • 2
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 2
      ks žloutek
  • Zeleninová směs:
    • 150
      g houby
    • 2
      ks pórek
    • 1
      ks zelená paprika
    • 1
      ks červená paprika
    • 3
      lžíce kečup - sladký
    • 1
      lžíce kečup - ostrý
    • sůl
    • pepř mletý
  • Soté:
    • 1
      lžíce olej
    • 1
      lžíce cukr krupice
    • sojová omáčka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
**Nálev:** vepřové maso nakrájíme na kostičky a naložíme do nálevu, který připravíme z oleje, žloutků a Solamylu. Necháme přes noc uležet.
2
**Zeleninová směs:** houby podusíme, přidáme asi na 1cm nakrájený pórek, papriku na kostičky a podusíme, přidáme kečup, osolíme a opepříme.
3
**Soté:** na pánev dáme lžíci oleje a necháme zkaramelizovat 1 lžíci cukr. Přidáme maso a prudce opečeme. Pak přidáme zeleninovou směs, promícháme, trochu podlijeme vodou, prohřejeme a dochutíme.
4
Podáváme s rýží.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.