Sopa de ajo

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Rajčata 5 ks
Česnek 1 ks
Sůl 1/2 lžíce
Petrželka  
Polévkové koření  
Strouhanka 2 lžíce
Voda 1 l
Rozšlehané vejce 1 ks
Maggi  
Olej  
Sopa de ajo

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Česnek a rajčata oloupeme. Česnek nakrájíme na plátky. Rajčata nasekáme nadrobno. Můžeme použít i plechovku krájených rajčat, která nasekáme. V hrnci osmahneme česnekové plátky dozlatova. Přidáme strouhanku, rajčata, případně i malý rajský protlak (doporučuji). Podle chuti přidáme sůl, polovinu petrželky a krátce vše podusíme. Pak základ polévky zalijeme vodou. Česnekovou polévku necháme asi 10 minut vařit. Pak přidáme rozšlehané vejce, druhou půlku petrželky, maggi podle chuti a důkladně promícháme. Polévku zakryjeme poklicí, odstavíme a necháme asi 5 minut dojít. Španělskou česnekovou polévku podáváme s čerstvým bílým pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2-
3.67 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2- (hodnoceno 3x)
Reklama
Rybí polévka 4 recepty na lahodné italské polévky Články z

Komentáře k receptu: Sopa de ajo

Komentáře

  1. Anonymous   19.11.2011 | 12:59 | reagovat | závadný

    Polievka teda ziadny zazrak, chutovo ma uplne sklamala. Je v tom citit struhanka,co podla mna kazi celkovu chut polievky.

  2. Klára K.   18.01.2011 | 19:55 | reagovat | závadný

    P.Jana, bolo by dobré, ten olej, jak do ingrediencií, tak do postupu pridať. :-\

    1. Jana Kadlecová   19.01.2011 | 10:40 | reagovat | závadný

      Tak jsem vám tu radost udělala ;-)

  3. Doro-te   20.12.2010 | 17:26 | reagovat | závadný

    snadné jednoduché dobré.. .:-)...(akorát jsem dala vajíčka 2)

    1. Jana Kadlecová   18.01.2011 | 15:06 | reagovat | závadný

      Přesně tak. máme jí nějraději. Do receptu jsem vložila jenom jedno vejce, ale jinak dejte tolik vajec, kolik uznáte za vhodné. ;-)

  4. Klára K.   17.12.2010 | 16:43 | reagovat | závadný

    Komentár od "kuchařky" preče neni na úvodnej stránke, takto sa odpovedi nedočká.

    1. :-(   19.12.2010 | 14:16 | reagovat | závadný

      Ať si najde Španělskou česnečku z menu tohoto týdne.Toto je nějak nepodařené.

      1. Jana Kadlecová   20.12.2010 | 9:41 | reagovat | závadný

        Ale je to podařené ;-) Když jsem vkládala tento recept, všimla jsem si teprve po vložení, že je tato polévka v menu dne. Ve vyhledávání, její originální název nebyl .-)

  5. Kuchařka   17.12.2010 | 12:51 | reagovat | závadný

    Česnekové plátky osmahneme na sucho?

    1. Jana Kadlecová   20.12.2010 | 9:45 | reagovat | závadný

      Nakrájené česnekové plátky osmahneme na olivovém oleji. ;-)

      1. :-(   20.12.2010 | 15:47 | reagovat | závadný

        V ingrediencích i v postupu olivový olej chybí :-( .

        1. Doro-te   23.12.2010 | 12:33 | reagovat | závadný

          tak to je snad jasné ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web