Autor:

Sójový segedín

Střední
Ingredience
Sójové kostky 1 balení
Kysané zelí 500 g
Cibule  
Masox
zeleninový
 kostka
Sůl  
Paprika - sladká  
Olej  
Bobkový list 2 ks
Nové koření 5 ks
Kečup - ostrý  
Sójový segedín

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Sójové

Do vroucí osolené vody nasypeme sojové kostky, přidáme masox, bobkové listy, nové koření, vaříme dle pokynů na obalu kostek. Na oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, zlehka posypeme paprikou, rychle zamícháme, přidáme zelí a okapané uvařené kostky. Použijeme vodu, ve které se kostky vařily a směs jimi zalijeme tak, aby bylo vše pod hladinou. Přidáme kečup, množství dle chuti, pak necháme dusit asi půl hodiny na velice mírném ohni.
Aby chuť prostoupila sojové kostky, je důležité nechat segedín aspoň půldne odležet, nejlepší je druhý nebo třetí den.
Podáváme s chlebem, nebo bramborem, milovníci masa si do segedínu mohou přidat opečenou, na kostičky nakrájenou klobásku. Pokud přidáme více vody, lze jíst jako polévku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 7 x
2+
4.29 7 5 1
Blitva Chorvatsko na talíři Články z

Komentáře k receptu: Sójový segedín

Komentáře

  1. alabai   19.05.2013 | 7:57 | reagovat |

    KATASTOFA!!! :-$

    1. nitro   19.05.2013 | 15:38 | reagovat |

      nevim proc,se smetanou perfecto,ty katastrofo

  2. Voddynka   21.11.2012 | 14:22 | reagovat |

    Nechybí v receptu zakysaná smetana? Podle fotek je gulášek smetanový... Já bych si ji tam přidala:-) Jdu to zkusit! 8-)

  3. Karla Bradáčová   19.02.2012 | 11:51 | reagovat |

    Moc dobré, jen jsem pro zvýraznění chuti dala trochu Chilli, ale sójové maso to nevstřebalo, takže guláš pálil jako čert. :'(

  4. recepty73   24.11.2010 | 17:25 | reagovat |

    Dělal jsem k obědu dva chody-pro jistotu :-),ale docela to šlo.Chuťově se od masového sice liší,barvičku taky nemá takovou,ale kdybych byl vegetarián tak si to klidně zopáknu :-)(bez kečeupu).

  5. tomasek   22.11.2010 | 23:26 | reagovat |

    Naprosto delikatni. Skoro jsem neveril, ze to bude ze sojoveho masa tak dobre... A bylo!

1 2 3 4 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web