Arašídová polévka - sopa de maní

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
90 minut
4
porce
neuvedeno
autor: hudapeta

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      ks hovězí žebra s kostí (žebírka!!!nechtělo to napsat)
    • 4
      ks brambory
    • 100
      g hrášek
    • 200
      g arašídy mleté
    • 100
      g zelené boby
    • cibule dle chuti
    • 2
      ks rajčata
    • 2
      stroužek česnek
    • sůl
    • kmín
    • oregáno ,mleté žluté chilli papričky
    • petrželka
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
1. Brambory oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme. Spaříme a oloupeme rajčata a orestujeme nakrájený česnek.
2
2. Dáme vařit vodu a těsně před varem do ní vložíme hovězí žebírka. Pak přidáme sůl, oloupaná rajčata, orestovanou cibulku, kmín oregáno, chilli a orestovaný česnek. Nakonec vmícháme mleté arašídy.
3
3. Vaříme, dokud maso nezměkne, a pak přidáme boby, hrášek a brambory. Znovu vaříme.
4
4. Hotový pokrm na talíři posypeme sekanou petrželkou.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Teji
    Teji |

    12. 7. 2013 18:18

    Free knowledge like this doesn't just help, it promote demycraco. Thank you.