Autor:

Arašídová polévka - sopa de maní

90 minut PT0H90M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Hovězí žebra s kostí
(žebírka!!!nechtělo to napsat)
3 ks
Brambory 4 ks
Hrášek 100 g
Arašídy
mleté
200 g
Zelené boby 100 g
Cibule
dle chuti
 
Rajčata 2 ks
Česnek 2 stroužek
Sůl  
Kmín  
Oregáno
,mleté žluté chilli papričky
 
Petrželka  
Olej  
Arašídová polévka - sopa de maní

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

1. Brambory oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme. Spaříme a oloupeme rajčata a orestujeme nakrájený česnek.

2. Dáme vařit vodu a těsně před varem do ní vložíme hovězí žebírka. Pak přidáme sůl, oloupaná rajčata, orestovanou cibulku, kmín oregáno, chilli a orestovaný česnek. Nakonec vmícháme mleté arašídy.

3. Vaříme, dokud maso nezměkne, a pak přidáme boby, hrášek a brambory. Znovu vaříme.

4. Hotový pokrm na talíři posypeme sekanou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Jarní špenátová polévka s čerstvými květy Recept na víkend: Jarní špenátová polévka s čerstvými květy Články z

Komentáře k receptu: Arašídová polévka - sopa de maní

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web