Autor:

Arašídová polévka - sopa de maní

90 minut PT0H90M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Hovězí žebra s kostí
(žebírka!!!nechtělo to napsat)
3 ks
Brambory 4 ks
Hrášek 100 g
Arašídy
mleté
200 g
Zelené boby 100 g
Cibule
dle chuti
 
Rajčata 2 ks
Česnek 2 stroužek
Sůl  
Kmín  
Oregáno
,mleté žluté chilli papričky
 
Petrželka  
Olej  
Arašídová polévka - sopa de maní

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

1. Brambory oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme. Spaříme a oloupeme rajčata a orestujeme nakrájený česnek.

2. Dáme vařit vodu a těsně před varem do ní vložíme hovězí žebírka. Pak přidáme sůl, oloupaná rajčata, orestovanou cibulku, kmín oregáno, chilli a orestovaný česnek. Nakonec vmícháme mleté arašídy.

3. Vaříme, dokud maso nezměkne, a pak přidáme boby, hrášek a brambory. Znovu vaříme.

4. Hotový pokrm na talíři posypeme sekanou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Jarní špenátová polévka s čerstvými květy Recept na víkend: Jarní špenátová polévka s čerstvými květy Články z

Komentáře k receptu: Arašídová polévka - sopa de maní

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web