Autor:

Šafránová omáčka

Snadné
Ingredience
Smetana ke šlehání 1/2 l
Bílé víno - suché 1/2 sklenice
Máslo 1 lžíce
Šafrán
prášek nebo vlákna
1 špetka
Sůl  
Pepř mletý  
Šafránová omáčka

Postup přípravy:

Do hrnce vlijeme víno, zvolna vaříme, až se vyvaří polovina obsahu. Pak přidáme smetanu a pečlivě promícháme. Na mírném ohni opět vyvaříme na polovinu obsahu. Přidáme máslo a promícháme. Do takto připravené omáčky přidáme šafrán, který ji dodá sytě žlutou barvu. Nakonec dochutíme solí a pepřem. Tato omáčka se ideálně hodí k jemným rybám.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Komentáře k receptu: Šafránová omáčka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji o vás prozradí vše: Na tohle si dejte pozor! Výraz v obličeji o vás prozradí vše: Na tohle si dejte pozor!
Magický karmický rituál lásky: Naučte se ho a váš milostný vztah bude úžasný! Magický karmický rituál lásky: Naučte se ho a váš milostný vztah bude úžasný!
7 zaručených tipů, které vám pomůžou od chronické zácpy 7 zaručených tipů, které vám pomůžou od chronické zácpy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web