Autor:

Šafránová omáčka

Snadné
Ingredience
Smetana ke šlehání 1/2 l
Bílé víno - suché 1/2 sklenice
Máslo 1 lžíce
Šafrán
prášek nebo vlákna
1 špetka
Sůl  
Pepř mletý  
Šafránová omáčka

Postup přípravy:

Do hrnce vlijeme víno, zvolna vaříme, až se vyvaří polovina obsahu. Pak přidáme smetanu a pečlivě promícháme. Na mírném ohni opět vyvaříme na polovinu obsahu. Přidáme máslo a promícháme. Do takto připravené omáčky přidáme šafrán, který ji dodá sytě žlutou barvu. Nakonec dochutíme solí a pepřem. Tato omáčka se ideálně hodí k jemným rybám.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Šafránová omáčka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web