Autor:

Ryby na zelenině

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Pangasius 2 ks
Filé z lososa 2 ks
Rajčata 3 ks
Paprika 2 ks
Olivový olej  
Koření na ryby  
Podravka  
Máslo  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Nakrájíme filety s obou ryb na kostičky a osolíme a okořeníme kořením na ryby a dáme do římského hrnce. Přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu a ochutíme podravkou. Vše zamícháme a zakapeme olivovým olejem a navrh dáme 2 plátky másla.

Přiklopíme a pečeme v troubě na 200 stupňů cca 45 minut.

Podáváme s rýží nebo bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Sushi umaraki (California Roll) Japonské sushi krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Ryby na zelenině

Komentáře

  1. Tomáš Vincenec   11.09.2012 | 16:56 | reagovat |

    Nechápu proč do sebe strkat Pangase

  2. Kacka   08.10.2011 | 17:08 | reagovat |

    nechapu proc kazit lososa pangasem :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web