Autor:

Ryby na zelenině

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Pangasius 2 ks
Filé z lososa 2 ks
Rajčata 3 ks
Paprika 2 ks
Olivový olej  
Koření na ryby  
Podravka  
Máslo  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Nakrájíme filety s obou ryb na kostičky a osolíme a okořeníme kořením na ryby a dáme do římského hrnce. Přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu a ochutíme podravkou. Vše zamícháme a zakapeme olivovým olejem a navrh dáme 2 plátky másla.

Přiklopíme a pečeme v troubě na 200 stupňů cca 45 minut.

Podáváme s rýží nebo bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Maso plné bylinek Články z

Komentáře k receptu: Ryby na zelenině

Komentáře

  1. Tomáš Vincenec   11.09.2012 | 16:56 | reagovat |

    Nechápu proč do sebe strkat Pangase

  2. Kacka   08.10.2011 | 17:08 | reagovat |

    nechapu proc kazit lososa pangasem :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Jsi příšera! Šikanovali blogerku za to, že ve videu ukázala akné Jsi příšera! Šikanovali blogerku za to, že ve videu ukázala akné
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web