Autor:

Ceviche, ryby marinované v citrusové šťávě

120 minut PT0H120M
Obtížné
Porce: 4
Ingredience
Ryba
(čerstvá, bělomasá)
800 g
Červená cibule
(velká)
1 ks
Červená chilli paprička 1/2 ks
Limetková šťáva
(z 15 kusů limetek - musí maso pokrýt)
15 ks
Koriandr
(čerstvý)
 
Sůl  
Pepř mletý  
Ceviche, ryby marinované v citrusové šťávě

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Ze zeleniny, Rybí

Rybu nakrájejte na kostičky a rozložte na talíři tak, aby se jednotlivé kousky nepřekrývaly. Vše zalijte čerstvě vymačkanou šťávou z limetek. Osolte, opepřete, posypte koriandrem. Dochuťte chilli papričkou (v Peru by to byla velmi ostrá rocoto). Nechte při pokojové teplotě odležet asi 1,5 hodiny. Před podáváním přidejte na tenké skroječky nakrájenou cibuli.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Vorarlbersko Vorarlbersko - recepty a speciality rakouské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Ceviche, ryby marinované v citrusové šťávě

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web