Autor:

Ceviche, ryby marinované v citrusové šťávě

120 minut PT0H120M
Obtížné
Porce: 4
Ingredience
Ryba
(čerstvá, bělomasá)
800 g
Červená cibule
(velká)
1 ks
Červená chilli paprička 1/2 ks
Limetková šťáva
(z 15 kusů limetek - musí maso pokrýt)
15 ks
Koriandr
(čerstvý)
 
Sůl  
Pepř mletý  
Ceviche, ryby marinované v citrusové šťávě

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Ze zeleniny, Rybí

Rybu nakrájejte na kostičky a rozložte na talíři tak, aby se jednotlivé kousky nepřekrývaly. Vše zalijte čerstvě vymačkanou šťávou z limetek. Osolte, opepřete, posypte koriandrem. Dochuťte chilli papričkou (v Peru by to byla velmi ostrá rocoto). Nechte při pokojové teplotě odležet asi 1,5 hodiny. Před podáváním přidejte na tenké skroječky nakrájenou cibuli.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Ceviche, ryby marinované v citrusové šťávě

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web