Autor:

Rajčatová omáčka II.

Střední
Ingredience
Sýr 100 g
Vepřový vývar
0,2 l
 
Vařená rýže
nebo kapání
4 lžíce
Petrželka  
Bazalka 1 lžička
Rajčata 300 g
Cibule 1 ks
Olej 2 lžíce
Sůl  

Postup přípravy:

Rajčata nakrájíme na čtvrtky, vložíme do kastrolu, podlijeme mírně vodou a rozdusíme je. Po krátkém zchladnutí je propasírujeme přes jemný cedník. Na oleji potom osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme rajčatové pyré, osolíme a chvíli podusíme. Zalijeme vývarem, přidáme bazalku a na mírném ohni vaříme asi 15 minut. Potom přidáme uvařenou rýži, krátce prohřejeme a podáváme. Na talířích jednotlivé porce posypeme strouhaným sýrem a petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Rajčatová omáčka II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web