Rajčatová omáčka na těstoviny

moje hodnocení:

4,4

hodnotilo: 7
40 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 700
      g rajčata
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce rajský protlak
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 1
      lžička bazalka
    • pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupaná rajčata a cibuli jemně nakrájíme, česnek prolisujeme, rozehřejeme olivový olej a cibuli a česnek osmahneme do mírného zhnědnutí, přidáme rajčata, protlak a bazalku, osolíme, opepříme a mírně dusíme 30 minut. Vše dochutíme a umixujeme do hladka. Podáváme k těstovinám.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • WEW
    WEW |

    2. 4. 2014 20:21

    na kolik je to prosím porcí? :) děkuji

  • Basl
    Basl |

    1. 2. 2014 12:46

    toto jídlo smrdí :-\ ;-)

  • Honza
    Honza |

    22. 5. 2013 13:43

    Trocha cukru pomohla. Jak bylo zmíněno, základ dobrý..

  • VeVerunka
    VeVerunka |

    3. 8. 2011 12:45

    Chce to trochu víc dochutit, ale základ dobrý =)

  • Klára Kvičerová
    Klára Kvičerová |

    10. 6. 2009 17:56

    Mod dobré, použila jsem to na Torteliny plněné špenátem a výsledek dopadl velmi gurmánsky:)

  • vilda babič
    vilda babič |

    9. 7. 2007 19:47

    dobré,trochu jsem poupravil dle svého,ale základ super