Rajčatová omáčka na pizzu

moje hodnocení:

4,6

hodnotilo: 7
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: aktija

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      cibule
    • 1
      lžíce olej nejlépe olivový
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      plechovka rajčata oloupaná 400g
    • 0,5
      lžička bazalka
    • 0,5
      lžička tymián
    • 3
      lžíce rajský protlak

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nakrájenou cibuli podusíme na oleji, přidáme rozmačkaná rajčata i se šťávou. Směs osolíme,opepříme, přidáme česnek, koření a protlak a za stálého míchání asi 30 min. zvolna povaříme.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • pavel kuna
    pavel kuna |

    9. 8. 2016 12:09

    Super rychlý oběd před noční!Doporučuji a ještě zbyde na ráno!

  • alan
    alan |

    17. 5. 2014 19:05

    výborná, díky moc budu teď dělat častějc. ;)

  • Tomík
    Tomík |

    4. 5. 2014 15:32

    :-D :-D :-D ... klasika

  • mladá hospodyňka
    mladá hospodyňka |

    13. 3. 2013 18:51

    Je výborná, jen mi přijde trošičku nevýrazná, ale to je zřejmně účel, aby vynikla chuť ostatních ingrediencí na povrchu pizzy, ale jinak moc dobré :)

  • imagoimagor
    imagoimagor |

    27. 2. 2012 14:14

    ja koreni a cesnek pridavam az nakonec, lepe vynikne jejich chut.

  • imagoimagor
    imagoimagor |

    27. 2. 2012 14:14

    ja koreni a cesnek davam az nakonec, vice vynikne jejich chut.

  • Garpi
    Garpi |

    13. 3. 2011 10:38

    Rychlá a moc dobrá. Děkuji za recept.