Autor:

Pstruh na oříškách

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Pstruzi
(menší, vykuchaní)
4 ks
Hladká mouka 2 lžíce
Máslo 100 g
Olej 1 lžíce
Citronová šťáva
(z půl citrónu)
1/2 ks
Lískové oříšky
(vyloupané, opražené a nasekané)
150 g
Sůl  
Pepř mletý  
Pstruh na oříškách

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Ryby důkladně osolte a opepřete a lehce je protáhněte v mouce. Polovinu másla s olejem rozehřejte ve velké pánvi a na středním plameni smažte pstruhy z každé strany asi 4 minuty dozlatova. Opečené ryby pak přesuňte na talíř, zakryjte alobalem a uchovejte v teple. V pánvi po smažení rozehřejte zbylé máslo, vmíchejte oříšky a citronovou šťávu a minutu až dvě prohřejte. Podávejte k rybám.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vorarlbersko Vorarlbersko - recepty a speciality rakouské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Pstruh na oříškách

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web