Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 12x
1- 1 5
Autor:

Pstruh na másle

Snadné
Ingredience
Pstruzi 4 ks
Máslo 100 g
Sůl 1 lžička
Pepř mletý 1/2 lžička
Kmín 1/2 lžička
Hladká mouka
na obalení
 
Pstruh na másle

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Omyté pstruhy osušíme a uvnitř posolíme, popepříme a okmínujeme. Otvor uzavřeme a spíchneme párátky.

Takto připravené pstruhy obalíme v hladké mouce a na rozpáleném másle je opečeme z každé strany 5 minut.

Hotové pstruhy přendáme na talíře, odstraníme párátka a nakonec je hustě posypeme jemně nasekanou petželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 12x)
Losos na čočkovém salátu Luštěniny na tři způsoby Články z

Komentáře k receptu: Pstruh na másle

Komentáře

  1. Monique   09.09.2012 | 18:42 | reagovat | závadný

    Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))

  2. Anonymous   24.12.2011 | 8:30 | reagovat | závadný

    Dáme si ho dnes k večeři

  3. iris22   25.11.2011 | 13:12 | reagovat | závadný

    měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ

  4. bodmrazzu   06.05.2011 | 21:13 | reagovat | závadný

    vynikající!!!

  5. kirinda   30.03.2011 | 14:36 | reagovat | závadný

    Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)

    1. Standa   28.08.2011 | 9:33 | reagovat | závadný

      Díky za tip, super delikatasa.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?

Další weby Mladé fronty

Dialog
X