Autor:

Pstruh na másle

Snadné
Ingredience
Pstruzi 4 ks
Máslo 100 g
Sůl 1 lžička
Pepř mletý 1/2 lžička
Kmín 1/2 lžička
Hladká mouka
na obalení
 
Pstruh na másle

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Omyté pstruhy osušíme a uvnitř posolíme, popepříme a okmínujeme. Otvor uzavřeme a spíchneme párátky.

Takto připravené pstruhy obalíme v hladké mouce a na rozpáleném másle je opečeme z každé strany 5 minut.

Hotové pstruhy přendáme na talíře, odstraníme párátka a nakonec je hustě posypeme jemně nasekanou petželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 14 x
2+
4.5 14 5 1
Recepty na dipy, které korunují vaše dílo Články z

Komentáře k receptu: Pstruh na másle

Komentáře

  1. Monique   09.09.2012 | 18:42 | reagovat |

    Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))

  2. Anonymous   24.12.2011 | 8:30 | reagovat |

    Dáme si ho dnes k večeři

  3. iris22   25.11.2011 | 13:12 | reagovat |

    měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ

  4. bodmrazzu   06.05.2011 | 21:13 | reagovat |

    vynikající!!!

  5. kirinda   30.03.2011 | 14:36 | reagovat |

    Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)

    1. Standa   28.08.2011 | 9:33 | reagovat |

      Díky za tip, super delikatasa.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web