Autor:

Mořský pstruh s jemnou sýrovou omáčkou

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Rybí vývar 250 ml
Bílé víno 375 ml
Pstruh 1,2 kg
Mrkev 250 g
Pórek 2 ks
Sůl 1 špetka
Máslo 1 lžíce
Pepř mletý 1 špetka
Žervé 50 g
Žloutek 2 ks
Mořský pstruh s jemnou sýrovou omáčkou

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Svaříme rybí vývar s vínem (2 lžíce odložíme stranou). Pstruha omyjeme a vložíme do horkého vývaru. Ztlumíme teplotu a vaříme asi 20 minut. Očistíme a omyjeme pórek, nakrájíme na špalíky a rozdělíme na kroužky. Oloupeme mrkev a podélně ji nakrájíme na plátky. Přelijeme je horkou osolenou vodou a 3 minuty blanšírujeme. Slijeme, omastíme máslem a odložíme do tepla. Maso vyjmeme z vývaru a také odložíme.

Do omáčky rozdrobíme sýr a úplně jej rozpustíme. Asi po 5 minutách přilijeme zbylé víno s rozkvedlaným žloutkem. Omáčku dochutíme solí a pepřem. Plátky masa rozdělíme na talíře, přidáme zeleninu a přelijeme sýrovou omáčkou. Podáváme s vařenými brambory a petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
5+
1.5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 5+ (hodnoceno 2x)
Recepty na dipy, které korunují vaše dílo Články z

Komentáře k receptu: Mořský pstruh s jemnou sýrovou omáčkou

Komentáře

  1. Katull   10.03.2011 | 16:26 | reagovat | závadný

    Super jídlo !!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web