Autor:

Mořský okoun podle tchýně

Snadné
Ingredience
Mořský okoun  
Cherry rajčátka  
Olivy
zelene nebo cerne
 
Petrželová nať  
Panenský olivový olej  
Alobal  
Česnek
strouzky
 
Mořský okoun podle tchýně

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Vykuchaného okouna omyjeme, položíme na alobal. Rajčátka přepůlíme, olivy také. Břišní dutinu osolíme a vložíme rajčátko, olivu, stroužek česneku a snítku petržele, dále rybu obložíme několika půlkami rajčátek, oliv a 2-3 snítkami petržele. Pokapeme olejem, dobře zabalíme, položíme na plech a dáme péci do rozehřáté trouby na 200°C. Větší rybu pečeme cca 25 minut, menší cca 15 minut. Podáváme přímo v alobalu, přílohu vybereme podle chuti (salát, brambory...)

Přesné množství ingrediencí neuvádím, záleží na velikosti a počtu rybek. Takto můžeme připravit i jiné ryby, případně filety. Tchýně alobal nepoužívá, ale peče přímo v pekáčku. Já jsem začala používat alobal, celková chuť je tak intenzívnější, ale stale dostatečně jemná a maso křehoučké. A také nám ryba „neprovoní“ celý byt.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bylinková polévka s fialkovými listy v těstíčku Jarní menu dozelena Články z

Komentáře k receptu: Mořský okoun podle tchýně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web