Autor:

Pstruh na másle s kmínem

Střední
Ingredience
Pstruh
Množství dle počtu osob
 
Sůl  
Kmín  
Máslo  
Olej
2 -
3 lžíce
Pstruh na másle s kmínem

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zdravě i chutně, Rybí

Pstruha očistíme, nasolíme (i uvnitř) a posypeme kmínem z obou stran. Množství kmínu na jednu rybu (300gramovou) je zhruba rovná polévková lžíce. Máslo necháme na pánvi rozpustit s olejem (zabrání přepalování másla), vložíme rybu a smažíme z obou stran dozlatova. Doba smažení je cca 18 minut (záleží na velikosti ryby).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 41 x
1-
4.8 41 5 1
Oznámkujte recept jako ve škole
1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 41x)
Cizrnová polévka s citronovou kůrou a ricottou Sváteční menu pro přátele po italsku Články z

Komentáře k receptu: Pstruh na másle s kmínem

Komentáře

  1. Donatova   09.07.2016 | 21:23 | reagovat | závadný

    Vynikajici ryba. Dekuji.

  2. catwomen   12.03.2016 | 18:17 | reagovat | závadný

    je do velka libustka O:-)

  3. Matěj   13.02.2016 | 21:10 | reagovat | závadný

    jo ale co mám dělat když mám pstruha 70 cm a 2,5 kg (chci ho udělat v celku) :-\

    1. Janka Bartošová   26.02.2016 | 15:24 | reagovat | závadný

      Kupte si lodnu,odělejte pod ní oheň a bude to zábava a žrádýlko pro celou obec :-D

  4. Petra Talarovičová   03.02.2016 | 11:04 | reagovat | závadný

    Děkuji za recept. Byla to velká delikatesa.

  5. Hani   19.12.2015 | 20:02 | reagovat | závadný

    Vynikající ryba zvládnutá absolutní amatérkou!!!!

1 2 3 4 5 6 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web