Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 27x
1 1 5
Autor:

Pstruh na másle s kmínem

Střední
Ingredience
Pstruh
Množství dle počtu osob
 
Sůl  
Kmín  
Máslo  
Pstruh na másle s kmínem

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Pstruha očistíme, nasolíme (i uvnitř) a posypeme kmínem z obou stran. Množství kmínu na jednu rybu (30 g) je zhruba rovná polévková lžíce. Máslo necháme na pánvi rozpustit, vložíme rybu a smažíme z obou stran dozlatova. Doba smažení je cca 18 minut (záleží na velikosti ryby. K máslu můžeme přidat lžíci oleje, aby se nepřepalovalo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 27x)
Lahodná dámská jízda Lahodná dámská jízda Články z

Komentáře k receptu: Pstruh na másle s kmínem

Komentáře

  1. Marta   06.09.2014 | 11:03 | reagovat | závadný

    Recept výborný, jen pan Mirek by měl pozorněji číst, v receptu je uvedeno 30g (gramů), ne dkg (deka).Dobrou chuť

  2. Katka   04.08.2014 | 15:34 | reagovat | závadný

    V rámci úspory nádobí při kempování je to recept ideál.A navíc výbornej.Dík :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-))

  3. Mirek   27.06.2014 | 13:10 | reagovat | závadný

    Dobry den, jen na okraj, recept dobry jen ty prevody! Loni jsem podle podobneho receptu delal kavasaky(a lzice tam nebyly).
    Tady je aspon napsano ze 30dkg = polevkova lzice tak se clovek zorientuje.
    Jinak deka je deste, v kilu je 100dkg to znamena ze podle receptu by se melo na recept pouzit 1/3kg, tedy 333g.
    Coz by dopadlo jako ty moje lonske kvasaky ktere jsou nalozene v soli a nekvasi.

    1. vladimír   20.09.2014 | 16:07 | reagovat | závadný

      Chtělo by to nejdřív dobře číst než člověk vypustí hlouposti s převody. :-\

  4. Raposo   01.03.2014 | 20:34 | reagovat | závadný

    Vyzkoušeli jsme a moc nám to chutnalo :)

  5. Stáňa   26.02.2014 | 13:23 | reagovat | závadný

    Prostě perfektní. Doporučuji podávat jen s bagetkou. Už jsem ho dělala i s bramborama, ale bagetkou nám pstruh chutnal ještě víc.

1 2 3 4 5 6 Další

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?

Další weby Mladé fronty

Dialog
X