Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 38x
1
4.81 38 Pstruh na másle s kmínem 5 1
Autor:

Pstruh na másle s kmínem

Střední
Ingredience
Pstruh
Množství dle počtu osob
 
Sůl  
Kmín  
Máslo  
Olej
2 -
3 lžíce
Pstruh na másle s kmínem

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zdravě i chutně, Rybí

Pstruha očistíme, nasolíme (i uvnitř) a posypeme kmínem z obou stran. Množství kmínu na jednu rybu (300gramovou) je zhruba rovná polévková lžíce. Máslo necháme na pánvi rozpustit s olejem (zabrání přepalování másla), vložíme rybu a smažíme z obou stran dozlatova. Doba smažení je cca 18 minut (záleží na velikosti ryby).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 38x)
Vepřové kotlety s hořčicí a sýrem feta Tipy na sýrové dobroty Články z

Komentáře k receptu: Pstruh na másle s kmínem

Komentáře

  1. Petra Talarovičová   03.02.2016 | 11:04 | reagovat | závadný

    Děkuji za recept. Byla to velká delikatesa.

  2. Hani   19.12.2015 | 20:02 | reagovat | závadný

    Vynikající ryba zvládnutá absolutní amatérkou!!!!

  3. fifa   25.07.2015 | 12:04 | reagovat | závadný

    skvele

  4. Alena Černá   20.02.2015 | 19:22 | reagovat | závadný

    Vynikající, jednoduché, prostě perfektní. O:-)

  5. Filip   03.01.2015 | 22:35 | reagovat | závadný

    Absolutně nevhodné je využití másla ke smažení. Rádo se připaluje a teplem vytváří nevhodné sloučeniny pro naše tělo. Používáme jej spíše na polévání, ochucování a vzácně u mimořádných situací na krátkodobé osmahnutí jíšky nebo zeleniny – např. mrkve k dušení.

    1. Tereza   27.05.2015 | 11:55 | reagovat | závadný

      a co prepustene maslo?

    2. anevanu   18.08.2015 | 16:14 | reagovat | závadný

      já dělám pstruha na másle od mých asi osmi let <3 a vlastně od začátku..tzn upytlačím pstruha,vykuchám ,očistím šupiny okmínuju (kmínu používám míň,ale dávám drcený) osolím a smažím na másle (trik z olejem neznám ,ráda vyzkouším)Pokud mohu porovnat moje zkušenosti z dušením na kolečka nakrájené mrkve v másle,pstruh je hotový rozhodně za kratší dobu nežli mrkev.Co se týče škodlivosti rozbor sloučenin jsem nedělala,ale rozbor chuti je na jedničku z hvězdičkou :-*

    3. frak   07.11.2015 | 11:31 | reagovat | závadný

      A jéje, zase jeden z těch, kdo nejlépe vědí, co je zdravé a co vůbec ne. Jste jak pan docent, doktor (a já nevím, co měl ještě za tituly) Hejda. Ten kdysi dávno v rozhlase radil , co je zdravé a co ne. Když bylo másla na trhu nedostatek, tak máslo zdravé nebylo a na vše doporučoval používat umělé tuky, když byl másla přebytek, máslo byl ten nejzdravější tuk a vše by se mělo dělat na jenom na másle.

1 2 3 4 5 6 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web