Autor:

Pstruh na másle s kmínem

Střední
Ingredience
Pstruh
Množství dle počtu osob
 
Sůl  
Kmín  
Máslo  
Olej
2 -
3 lžíce
Pstruh na másle s kmínem

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zdravě i chutně, Rybí

Pstruha očistíme, nasolíme (i uvnitř) a posypeme kmínem z obou stran. Množství kmínu na jednu rybu (300gramovou) je zhruba rovná polévková lžíce. Máslo necháme na pánvi rozpustit s olejem (zabrání přepalování másla), vložíme rybu a smažíme z obou stran dozlatova. Doba smažení je cca 18 minut (záleží na velikosti ryby).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 58 x
1
4.84 58 5 1
Základní těsto na palačinky Palačinky opravdu pro každého. Vyzkoušejte úžasné recepty! Články z

Komentáře k receptu: Pstruh na másle s kmínem

Komentáře

  1. Kačenka   30.01.2017 | 17:44 | reagovat |

    Byly výborný <3 <3

  2. MARIE   15.01.2017 | 16:53 | reagovat |

    važení lidičky škrábete šupiny

  3. František Kubelka   15.10.2016 | 17:21 | reagovat |

    Vynikající. Kmín zajistil rybě velmi příjemnou chuť.

  4. aladin   27.08.2016 | 16:30 | reagovat |

    dokonale jidlo, rychle a troufam si rict, ze i zdrave, protoze dneska se uz maslo opet uznava a ceni

  5. Donatova   09.07.2016 | 21:23 | reagovat |

    Vynikajici ryba. Dekuji.

1 2 3 4 ... 6 7 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami? Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami?
Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web