Pstruh na rajčatech

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: zpaucova

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks pstruzi
    • 1
      ks rajčata
    • 2
      ks cibule
    • 1
      ks pórek
    • 4
      stroužek česnek
    • petrželka
    • pepř mletý
    • sůl
    • olivový olej
    • 6
      ks brambory 4-6

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvařené brambory ve slupce nakrájíme na kolečka. Cibuli nastrouháme nahrubo, osmahneme dozlatova, přidáme na kolečka nakrájený česnek, orestujeme, zalijeme konzervovanými rajčaty, přidáme sůl, pepř povaříme 5 minut. Nakonec přidáme nakrájený pórek, petrželku a opět krátce podusíme. Filety nakrájíme na pláty prokládáme s brambory do pekáče. Osolíme, opepříme, zakápneme olivovým olejem, navrstvíme na to připravenou rajčatovou směs a zapečeme v troubě. Pečeme asi 15 minut.
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Lenka
    Lenka |

    9. 10. 2014 11:30

    Bylo to moc dobré. Jednoduchý recept na zdravé jídlo se hodí vždycky a myslím, že se dá i dobře měnit podle toho, jakou zeleninu zrovna mám. Dávala jsem také čerstvá rajčata, v plechu jsem neměla.

  • Achjo
    Achjo |

    5. 2. 2014 12:45

    No.. ehm... to vypadá velice "lákavě". Bože. Když vidím takovou patlanici, tak to škrknu do hajzla a ani to nefotím, netož to ještě dávat na net. Příště bych jako základní surovinu použil SOUDNOST :-D :-!

  • GoldenApple
    GoldenApple |

    21. 5. 2012 10:36

    Taková patlanice, to nemůže být snad ani k jídlu, jak někoho mohla napadnout taková kombinace. Vznikne z toho akorát hromada nevýrazných chutí, které jsou akorát zkaženy. :'(

  • recepty73
    recepty73 |

    14. 11. 2010 17:16

    Pstruh se bohužel nekonal,museli jsme si vystačit s pangasem.Pekl jsem v alobalových balíčkách:brambor,česnek ryba,rajče,... a dobrýýý :-)

  • Nicol
    Nicol |

    22. 2. 2008 07:11

    Tehle recept připravovali Kluci v akci, zkusila jsem ho, ale nijak mě nenadchnul, ikdyž jinak kombinaci rajčat, česneku atd. mám moc ráda. Čekala jsem, že ta omáčka víc nasákne brambory i rybu.