Autor:

Pstruh plněný vlašskými ořechy a nivou

Střední
Ingredience
Pstruh
Sýr Niva  
Vlašské ořechy  
Máslo  
Sůl  
Citron
1-2
Petržel
na ozdobu
 
Pstruh plněný vlašskými ořechy a nivou

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Očištěné pstruhy mírně osolíme a pokapeme po celé ploše šťávou z jednoho citronu (podle toho, jak to máte rádi). Pstruha dle velikosti naplníme nivou a vlašskými ořechy (opět podle gusta). Já osobně jsem si vzala jehlu a nit a pstruha opatrně zašila, aby mi náplň nevytékala. Pstruha pečeme na másle a citronu, kterým jsme ho pokapali, cca 20-30 minut.
Servírujeme s bramborem v jakékoli úpravě či se zeleninou. Fantazii se ovšem meze nekladou. Osobně jsem ještě dozdobila citronem a petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Barevné přílohy k pečínkám 4 recepty na výborné přílohy k pečínkám Články z

Komentáře k receptu: Pstruh plněný vlašskými ořechy a nivou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web