Autor:

Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem

Střední
Ingredience
Pstruh 1 ks
Slanina 5 plátek
Pomeranč 1 ks
Máslo 4 plátek
Mletá paprika
na posypání
 
Koření - Bylinkové máslo  
Sůl  
Alobal  
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Pstruha očistíme, osušíme a osolíme. Zevnitř a zvenku posypeme kořením bylinkové máslo. Dovnitř vložíme 2 plátky másla a 2 kousky oloupaného pomeranče (co se vejde). Na alobal si položíme plátky slaniny. Pstruha položíme na slaninu a zabalíme ho do ní. Navrch dáme 2 plátky másla, zbytek pomeranče a jemně posypeme sladkou paprikou. Alobal dobře zabalíme tak, aby při grilování máslo nevyteklo.

Grilujeme v troubě na 170 °C po dobu 15 min. Po 15 min rozbalíme alobal tak, aby nevyteklo máslo, dáme zpět do trouby a necháme dogrilovat dozlatova cca 5 min. Pozor pokud se chystáte grilovat na klasickém grilu (venku), doba grilování se razantně zkracuje. Doporučuji vyzkoušet poprvé doma v troubě<BR>

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem

Komentáře

  1. Brumla   24.12.2014 | 21:23 | reagovat |

    Nevím, jestli byla chyba u mě, ale troubu jsem měl předehřátou právě na těch 170, stanovené časy jsem dodržel, a ryba mi připadala dosti nedodělaná. Tipnul bych to na to zabalení do alobalu, raději zkusím další porci bez balení.

  2. Petr   26.08.2012 | 11:06 | reagovat |

    Paprika je jen na barvu, doporučuji pomeranče vybírat extrémně pečlivě a nakrájet na jemné plátky.

  3. ladka stafl   31.05.2010 | 10:45 | reagovat |

    já poprášila uzenou paprikou a k tomu pomeranči to sedělo :-))

  4. Marek Kašpar   22.05.2010 | 11:47 | reagovat |

    Paprika je pouze na ozdobu, udělá to pěknou barvu:-)

  5. Ladia -   20.05.2010 | 11:51 | reagovat |

    To zní báječně... Jenom vynechám tu papriku, ta mi tam moc nesedí.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web