Autor:

Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem

Střední
Ingredience
Pstruh 1 ks
Slanina 5 plátek
Pomeranč 1 ks
Máslo 4 plátek
Mletá paprika
na posypání
 
Koření - Bylinkové máslo  
Sůl  
Alobal  
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Pstruha očistíme, osušíme a osolíme. Zevnitř a zvenku posypeme kořením bylinkové máslo. Dovnitř vložíme 2 plátky másla a 2 kousky oloupaného pomeranče (co se vejde). Na alobal si položíme plátky slaniny. Pstruha položíme na slaninu a zabalíme ho do ní. Navrch dáme 2 plátky másla, zbytek pomeranče a jemně posypeme sladkou paprikou. Alobal dobře zabalíme tak, aby při grilování máslo nevyteklo.

Grilujeme v troubě na 170 °C po dobu 15 min. Po 15 min rozbalíme alobal tak, aby nevyteklo máslo, dáme zpět do trouby a necháme dogrilovat dozlatova cca 5 min. Pozor pokud se chystáte grilovat na klasickém grilu (venku), doba grilování se razantně zkracuje. Doporučuji vyzkoušet poprvé doma v troubě<BR>

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 3x)
Tradiční tlačenka Tradiční tlačenka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem

Komentáře

  1. Brumla   24.12.2014 | 21:23 | reagovat | závadný

    Nevím, jestli byla chyba u mě, ale troubu jsem měl předehřátou právě na těch 170, stanovené časy jsem dodržel, a ryba mi připadala dosti nedodělaná. Tipnul bych to na to zabalení do alobalu, raději zkusím další porci bez balení.

  2. Petr   26.08.2012 | 11:06 | reagovat | závadný

    Paprika je jen na barvu, doporučuji pomeranče vybírat extrémně pečlivě a nakrájet na jemné plátky.

  3. ladka stafl   31.05.2010 | 10:45 | reagovat | závadný

    já poprášila uzenou paprikou a k tomu pomeranči to sedělo :-))

  4. Marek Kašpar   22.05.2010 | 11:47 | reagovat | závadný

    Paprika je pouze na ozdobu, udělá to pěknou barvu:-)

  5. Ladia -   20.05.2010 | 11:51 | reagovat | závadný

    To zní báječně... Jenom vynechám tu papriku, ta mi tam moc nesedí.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí 10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí
Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou
Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu! Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web