Autor:

Rychlá broskvová buchta

Snadné
Ingredience
Polohrubá mouka 400 g
Moučkový cukr 300 g
Vejce 3 ks
Olej 10 lžíce
Vanilkový cukr 1 balíček
Prášek do pečiva 1 balíček
Mléko
0,33 l
1 sklenice
Mleté ořechy 4 lžíce
Broskvový kompot 1 plechovka
Máslo
na vymaštění plechu
 
Hrubá mouka
na vysypání plechu
 
Rychlá broskvová buchta

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty, Dezerty

Z bílků ušleháme tuhý sníh. Žloutky vyšleháme s cukrem a olejem do pěny. Přidáme ořechy, vanilkový cukr, prosátou mouku s práškem do pečiva, zalijeme mlékem a smícháme. Poté do těsta opatrně vmícháme sníh. Těsto nalijeme na máslem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech. Nahoru naskládáme plátky kompotovaných broskví. Pečeme při 180°C asi půl hodiny. Před podáváním posypeme moučkovým cukrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
2+
4.25 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 4x)
Pomerančové madlenky v čokoládě Lahodné čokoládové potěšení. Vyzkoušejte skvělé delikatesy! Články z

Komentáře k receptu: Rychlá broskvová buchta

Komentáře

  1. EvaPelclova   22.08.2014 | 15:41 | reagovat | závadný

    Místo ořechů jsem přidala kokos a možná bych ubrala na cukru, je to trochu víc sladké :-D a jinak bezvadná buchta

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web