Autor:

Pohanková dobrota (2 porce)

Snadné
Ingredience
Pohanka 300 g
Voda 1 l
Česnek 5 stroužek
Sůl  špetka
Majoránka 1 lžička
Vařící voda
na spaření pohanky
 
Sádlo 1 lžíce
Cibule 1 ks
Uzená slanina 100 g
Pohanková dobrota (2 porce)

Postup přípravy:

Pohanku přelijeme vroucí vodou, po chvíli přecedíme a necháme hodně okapat. V suchém kastrolu pohanku krátce opražíme, zalijeme polovinou vody a zvolna pod poklicí dusíme.

Dál podléváme a pohanku dodusíme doměkka. Pak do ní vmícháme sůl, majoránku a utřený česnek.

Na sádle usmažíme dozlatova jemně nakrájenou cibuli a slaninu a obě porce na talířích polijeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Pikantní pečený guláš Lahůdky a speciality maďarské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Pohanková dobrota (2 porce)

Komentáře

  1. ČernáLuna   31.07.2016 | 13:46 | reagovat |

    Sníst se to dalo, ale moc nás to neoslovilo, bylo to fádní.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web