Autor:

Plněná rajčata se strouhankou

Snadné
Ingredience
Rajčata
mensi
 
Strouhanka  
Slunečnicový olej  
Česnek  
Petrželka  
Plněná rajčata se strouhankou

Postup přípravy:

Rajčata omyjeme a rozpulíme, opatrně vydlabeme dužinu, kterou nakrájíme na drobno. V misce smíchame dužinu se strouhankou, nasekaným česnekem (1-2 stroužky podle chuti), dostatečným množstvím oleje (směs musí mít konzistenci hustší kaše), petrželkou, osolíme, opepříme. Směsí naplníme rajčata, položíme je na plech vyložený pečícím papírem a dáme zapéct do předehřáté trouby na 180°C po dobu cca 15-20 minut. Podáváme jako předkrm, přílohu nebo jako samostatné jídlo.

Množství surovin záleží na počtu osob a velikosti rajčat. Slunečnicový olej můžeme zaměnit za olivový, který je chuťově ostřejší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2-
3.67 3 5 1
Základní těsto na palačinky Palačinky opravdu pro každého. Vyzkoušejte úžasné recepty! Články z

Komentáře k receptu: Plněná rajčata se strouhankou

Komentáře

  1. Katka   21.10.2013 | 8:39 | reagovat |

    Zkusila jsem včera i s tím sýrem, byla to dobrůtka.

  2. Jiraskova   07.06.2013 | 11:40 | reagovat |

    Rajcata byla vyborna, nemuseji byt mala, vetsi se delaji lepe. Vyzkousim pridat priste i syr.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web