Autor:

Plněná prsa v parmské šunce na rajčatech

Střední
Ingredience
Kuřecí prsa 4 ks
Pininová jádra
Semínka
30 g
Bazalka 1 svazek
Sůl  
Pepř mletý  
Česnek 2 stroužek
Sýr
Velká
1 lžíce
Bylinkové máslo 80 g
Parmská šunka 4 plátek
Cibule 2 ks
Rajčata 1 kg
Rostlinný olej 2 lžíce
Plněná prsa v parmské šunce na rajčatech

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Do prsou nařízneme kapsy, osolíme a opepříme. Piniové oříšky nasucho opečeme a necháme vychladnout. Lístky bazalky posekáme. Česnek pokrájíme na slabé plátky. Z bazalky, oříšků, stroužku česneku, 5 dkg másla vymícháme směs, kterou osolíme a opepříme a tou pak naplníme kapsy, které obalíme šunkou. Takto připravené kapsy opečeme na rozpáleném oleji dozlatova.

Rajčata nařízneme, spaříme horkou vodou a oloupeme. Pokrájíme cibuli a společně se stroužkem česneku necháme na másle zesklovatět, přidáme rajčata a dusíme 10 minut, pak ochutíme pepřem a solí. Dušená rajčata rozdělíme na talíře a na ně posadíme prsa v šunce.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 29 x
1
4.83 29 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 29x)
Salát ze zelných listů s červenou čekankou, jablky a kuřetem Zázraky zářijové kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Plněná prsa v parmské šunce na rajčatech

Komentáře

  1. Martina Cabajova   08.04.2015 | 7:30 | reagovat | závadný

    Byl to gurmansky pocin a na receptu bych nezmenila ani carku, dokonale jidlo se vsim vsudy, dekuji.

  2. Vránová   07.06.2013 | 12:50 | reagovat | závadný

    Určitě jsme je neměli naposled, jsou výborná :-* ! Náplň jsem udělala z normálního másla, bazalky, jednoho měkkého sýra a česneku. Rajčata jsem dala konzervovaná a k nim jsem nakonec přidala bazalku taky.

  3. Eva Navrátilová   23.04.2012 | 19:30 | reagovat | závadný

    Prsíčka jsou vynikající a rajčata je už jen skvěle doplní. Rychlé jídlo, ale ne na úkor chuti.

    1. Natálie   27.04.2013 | 20:42 | reagovat | závadný

      Přesně jak píšete, rychlé, ale vynikající :-) !!

  4. Jarmilka   30.08.2011 | 9:28 | reagovat | závadný

    Našla jsem si tento super recept a připravila ho k nedělnímu obědu. Je to dokonalý a vřele doporučuji :))

  5. V.Králová   31.05.2011 | 17:00 | reagovat | závadný

    Vynikající pokrm i bez piniových jadýrek, u mě za 1 s hvězdou :-) .

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web