Autor:

Perníková buchta s vločkovosušenkovým posypem

40 minut PT0H40M
Snadné
Porce: 15
Ingredience
Polohrubá mouka 3 hrnek
Cukr 1 hrnek
Vejce 1 ks
Prášek do perníku 1 ks
Zakysaná smetana 1 kelímek
Mléko 2 hrnek
Džem 3 lžíce
Ovesné vločky 3 hrst
Sušenky  
Olej 3 lžíce
Perníková buchta s vločkovosušenkovým posypem

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Do mísy nasypeme mouku, cukr, prášek do perníku, přidáme vejce, zakysanou smetanu a džem (já použila hruškový rosol). Vše smícháme a postupně přiléváme mléko, dokud nebude těsto hladké, poté přidáme olej.
Tuto směs nalejeme buď na vymazaný a vysypaný plech nebo na pečící papír. Nastrouháme sušenky (miňonky), smícháme s vločkami a směsí posypeme těsto.
Pečeme 20 minut v předehřáté troubě na 180 stupňů.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Kantonská rýže s kachními prsíčky Ochutnejte Čínu doma Články z

Komentáře k receptu: Perníková buchta s vločkovosušenkovým posypem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web