Autor:

Perníková bábovka s kokosem a čokoládou

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Polohrubá mouka 350 g
Cukr krystal 150 g
Prášek do perníku 1 ks
Olej 1/2 hrnek
Mléko 1/2 hrnek
Vejce 3 ks
Čokoláda  
Kokos  
Kakao  
Perníková bábovka s kokosem a čokoládou

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

V míse smícháme vejce s cukrem. Přidáme mouku, mléko, olej s prášek do perníku. Všechno promícháme a utvoříme těsto. Vymažeme a vysypeme si formu. Troubu si předehřejeme na 180°C.
Polovinu těsta vlejeme do formy. Na to dáme kousky čokolády. Do druhé poloviny těsta přidáme kakao, zamícháme a nalejeme na čokoládu a světlejší těsto. Poté pečeme asi 3/4 hodiny.

Ve vodní lázni si rozehřejeme tuk a čokoládu na polevu. Přidáme trochu kokosu.
Kdyz je bábovka hotová, vyndáme z formy na talíř. Polejeme ji polevou, posypeme kokosem, můžeme přidat kousky čokolády (zdobení dle fantazie). Pocukrujeme a je hotovo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Arašídy v růžové vodě Báječné chutě Maroka. Vyzkoušejte jejich speciality Články z

Komentáře k receptu: Perníková bábovka s kokosem a čokoládou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web