Fazolový salát - rychle a chutně

moje hodnocení:

4,6

hodnotilo: 11
neuvedeno
2
porce
neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      plechovka fazole ve slaném nálevu okapané, 250 g =
    • 1
      ks cibule
    • 3
      ks nakládané okurky dle velikosti, cca
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce olej
    • lák z okurek , případně ocet

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Scezené fazole dáme do misky, přidáme drobně pokrájenou cibuli a okurky, osolíme, opepříme, zakápneme olejem a dochutíme trochou láku z okurek, případně octem nebo balzamikem. Necháme alespoň hodinu v chladu odležet.
2
Podáváme s pečivem.
3
Jako obměnu můžeme přidat sterilovanou kápii, hříbky v sladkokyselém nálevu...
4
Pokud budeme dělat salát ve větším množství, můžeme si předem uvařit sušené fazole v osolené vodě doměkka, nechat je zchladnout a pak dle chuti přidat cibuli, okurky...
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Andrejka Plackova
    Andrejka Plackova |

    19. 8. 2016 07:27

    Salat byl vyborny dekuji za recept. Zkusila jsem ho z bilych fazol, ktere jsem si varila do polevky.Chtela jsem dat i foto, ale nevim jestli sem to dobre poslala nevidim ho tu.

  • Anna Malá
    Anna Malá |

    2. 6. 2016 10:57

    Tolik muziky za tak málo peněz jsem opravdu nečekala,je to výborný osvěžující salát.

  • Ročková
    Ročková |

    2. 5. 2016 15:29

    Super rychlý a super dobrý :D děkuji.