Autor:

Perník Fitness

Střední
Ingredience
Celozrnná mouka
Žitná
1/2 kg
Cukr
Přírodní
200 g
Vejce 1 ks
Mléko 600 ml
Med 2 lžíce
Prášek do pečiva 1/2 ks
Olivový olej 4 lžíce
Prášek do perníku  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Sypké suroviny smícháme. Do vlažného mléka rozmícháme vejce, med a olej. Směs vlijeme do sypké směsi a promícháme.

Vlijeme do vymazaného a vysypaného plechu a pečeme přibližně 40 minut na 160 °C.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1-
4.67 3 5 1
Polévka oháňková s květákem Menu podle starých kuchařek Články z

Komentáře k receptu: Perník Fitness

Komentáře

  1. Lenka S   31.08.2006 | 18:39 | reagovat |

    Mně chutná moc! Dnes jsem ho upekla a láduju do sebe jeden kousek za druhým, už nemůžu a pořád bych to jedla. Utěšuju se tím, že je zdravější než ty ostatní perníky. I synům chutná.

  2. Barbora Havlíčková   28.06.2006 | 14:19 | reagovat |

    Moc nám to nechutnalo.Nejlepší je obyčejný český perník!!!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové, nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové, nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web