Autor:

Fitness Makovec

Snadné
Ingredience
Hladká mouka 200 g
Hrubá mouka 150 g
Mák mletý 200 g
Hnědý cukr 200 g
Rostlinný olej 2 lžíce
Prášek do pečiva 1 balíček
Mléko 500 ml
Hřebíček 1 špetka
Skořice 1 špetka
Citronová kůra 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Vše smíchat, péct přibližně 30-40 minut na 150-160 °C.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 3x)
Kantonská rýže s kachními prsíčky Ochutnejte Čínu doma Články z

Komentáře k receptu: Fitness Makovec

Komentáře

  1. Veronika   25.05.2015 | 12:16 | reagovat | závadný

    Je vláčný, opravdu chutný recept.

  2. Veru_Recepty   01.04.2015 | 17:04 | reagovat | závadný

    Nejlepší makovec!!!! Vláčný (a to i když se nesní hned), prostě mňamka. Osvědčil se nám, zůstaneme u něj :)

  3. vlkovakate   21.10.2011 | 17:43 | reagovat | závadný

    DOKONALÝ!!!Jinak se to ani napsat nedá :-)) Jeddnoduchý,ale luxusní.. ;-)

  4. Martin Křivský   03.03.2007 | 23:16 | reagovat | závadný

    K vysypání plechu používám nyní pro zpestření strouhaný kokos.¨Lze přidat olej a vejce také není na škodu ovšem není třeba, prášek do pečiva lze nahradit práškem do perníku

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web