Sojové maso se zeleninou

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balení sojové maso - kostky, nudličky
    • 1
      ks vývar
    • 2
      stroužek česnek 1 -
    • solamyl (bramborový škrob)
    • olej
    • sojová omáčka
    • 200
      g cuketa mladá
    • 150
      g pórek
    • 300
      g paprika - různé barvy
    • 300
      g čínské zelí

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Sojové maso si připravíme dle návodu, jen do vývaru navíc přidáme rozmáčknutý česnek. Po uvaření maso necháme okapat, česnek vyndáme, maso pokapeme trochu sojovou omáčkou a zaprášíme lžící solamylu. Na rozpáleném oleji ve větší pánvi orestujeme, pak vyndáme a necháme stranou. Do pánve přidáme trochu oleje a všechnu pokrájenou zeleninu, restujeme zprudka. Zelenina by měla zůstat na skus, nesmíme jí restovat ve vysoké vrstvě a osolenou, jinak se nám začne dusit. Po orestování dochutíme solí, pepřem, sojovou omáčkou, přidáme sojové maso, promícháme a ještě krátce na pánvi prohřejeme.
2
Podáváme s bramborem, pečivem nebo rýží.

Komentáře k receptu

  • Pavla
    Pavla |

    27. 11. 2016 16:00

    :-* :-D za jedna :-))

  • Terka
    Terka |

    9. 9. 2015 21:02

    Sójové maso nám chutnalo a to jsem ho dělala poprvé.

  • shrek74
    shrek74 |

    1. 1. 2013 01:29

    Čeká Vás dlouhé krásné restování čerstvé zeleniny s chutným koncem. :-) Hlavně když použijete jako prílohu brambory.