Pangasius na listovém špenátu se smetanou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 9
90 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg pangasius
    • sůl
    • pepř mletý
    • hladká mouka
    • rostlinný olej
    • 1
      ks cibule
    • 5
      stroužek česnek
    • 50
      g máslo
    • 600
      g listový špenát 500 - 600g
    • 2
      dl smetana ke šlehání

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filety osolíme, opepříme, obalíme v mouce a osmažíme na oleji. Cibuli najemno pokrájíme, česnek pokrájíme na slabé plátky a obojí orestujeme na másle, přidáme očištěný, pokrájený špenát i smetanu a chvilku povaříme, osolíme dle chuti.
2
Rozdělíme na talíře a na špenát položíme smažený pangasius. Podáváme s vařenými brambory.
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Janina
    Janina |

    17. 2. 2016 11:50

    Bylo to moc dobré. Sama jsem byla překvapené jak se špenát k rybě hodil.

  • Anďa
    Anďa |

    23. 7. 2014 18:35

    Bylo to luxusní :-)

  • Denisa
    Denisa |

    27. 6. 2014 14:48

    Bylo to lehké, takže pro mně jako dělané a taky to bylo moc dobré. Díky.

  • Iveta
    Iveta |

    22. 5. 2014 09:25

    Jak můžete jíst Pangasiuse? po tom co vyšlo najevo jakým způsobem jsou chovaní. Fuj

  • Jana
    Jana |

    5. 10. 2011 20:31

    Dělám často, výborné! Doporučuji potřít česnekem i rybu před obalením.

  • Kardanka
    Kardanka |

    21. 7. 2011 20:25

    dělám i z tresky a je to lahůdka :-P

  • Slávka
    Slávka |

    27. 5. 2011 07:01

    Bylo to vynikající, děkujem :-) .