Autor:

Vinná klobása ve špenátu

Snadné
Ingredience
Vinná klobása 600 g
Listový špenát
-mražený
1 balíček
Cibule 1 ks
Smetana 1 dl
Vejce 1 ks
Olej 2 lžíce
Česnek 2 stroužek
Pepř mletý  
Sůl  
Tuk
a strouhanka na vysypání pekáčku
 
Vinná klobása ve špenátu

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Na oleji zpěníme jemně pokrájenou cibuli, přidáme částečně rozmražený špenát a na plátky pokrájený česnek a dusíme, dokud se voda ze špenátu neodpaří. Pak špenát osolíme, opepříme, vmícháme smetanu a vejce.Takto připravený špenát dáme do připraveného pekáčku (mísy), uhladíme ho a stočíme na něj klobásu. Vložíme do předehřáté trouby na 180°C a pečeme asi 30 minut. Podáváme s bramborem nebo čerstvým pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Vinná klobása ve špenátu

Komentáře

  1. Danuše   03.05.2011 | 20:50 | reagovat |

    Stačilo jen zakusovat pečivem, moc dobré :-)) .

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit? Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit?
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web