Autor:

Vinná klobása ve špenátu

Snadné
Ingredience
Vinná klobása 600 g
Listový špenát
-mražený
1 balíček
Cibule 1 ks
Smetana 1 dl
Vejce 1 ks
Olej 2 lžíce
Česnek 2 stroužek
Pepř mletý  
Sůl  
Tuk
a strouhanka na vysypání pekáčku
 
Vinná klobása ve špenátu

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Na oleji zpěníme jemně pokrájenou cibuli, přidáme částečně rozmražený špenát a na plátky pokrájený česnek a dusíme, dokud se voda ze špenátu neodpaří. Pak špenát osolíme, opepříme, vmícháme smetanu a vejce.Takto připravený špenát dáme do připraveného pekáčku (mísy), uhladíme ho a stočíme na něj klobásu. Vložíme do předehřáté trouby na 180°C a pečeme asi 30 minut. Podáváme s bramborem nebo čerstvým pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Penne s hovězím ragú a houbami Nejoblíbenější klasika: hovězí maso Články z

Komentáře k receptu: Vinná klobása ve špenátu

Komentáře

  1. Danuše   03.05.2011 | 20:50 | reagovat |

    Stačilo jen zakusovat pečivem, moc dobré :-)) .

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web