Autor:

Ovesné nočky

Střední
Ingredience
Máslo 40 g
Vejce 1 ks
Sůl 1 špetka
Ovesné vločky 100 g
Uzené maso
libové
100 g
Mléko 1 šálek
Hovězí vývar
může být i z kostky
1 l

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Knedlíky

Máslo utřeme se solí a vejcem dohladka, vmícháme jemně nakrájené uzené maso a vločky, nasucho opražené na pánvi. Pokropíme mlékem, promícháme a necháme asi hodinu proležet v chladničce. Lžičkou vykrajujeme malé nočky, které vaříme ve vroucím vývaru asi 4-5 minut. Podáváme jako přílohu k omáčkám s masem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Ovesné nočky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web