Ovesné nočky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 40
      g máslo
    • 1
      ks vejce
    • 1
      špetka sůl
    • 100
      g ovesné vločky
    • 100
      g uzené maso libové
    • 1
      šálek mléko
    • 1
      l hovězí vývar může být i z kostky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Máslo utřeme se solí a vejcem dohladka, vmícháme jemně nakrájené uzené maso a vločky, nasucho opražené na pánvi. Pokropíme mlékem, promícháme a necháme asi hodinu proležet v chladničce. Lžičkou vykrajujeme malé nočky, které vaříme ve vroucím vývaru asi 4-5 minut. Podáváme jako přílohu k omáčkám s masem.
Zařazení: Přílohy Knedlíky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.