Autor:

Ovesné nočky

Střední
Ingredience
Máslo 40 g
Vejce 1 ks
Sůl 1 špetka
Ovesné vločky 100 g
Uzené maso
libové
100 g
Mléko 1 šálek
Hovězí vývar
může být i z kostky
1 l

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Knedlíky

Máslo utřeme se solí a vejcem dohladka, vmícháme jemně nakrájené uzené maso a vločky, nasucho opražené na pánvi. Pokropíme mlékem, promícháme a necháme asi hodinu proležet v chladničce. Lžičkou vykrajujeme malé nočky, které vaříme ve vroucím vývaru asi 4-5 minut. Podáváme jako přílohu k omáčkám s masem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Ovesné nočky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web