Autor:

Novohradský plátek

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Vepřový bůček
libový, nebo plecko
 
Sůl  
Pepř mletý  
Kečup - jemný  
Chilli  
Houby
naložené po novohradsku (nakyselo s paprikou a cibulí)
 
Tuk  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na plátky (tučné části odkrojíme, nakrájíme, vyškvaříme a použijeme místo tuku), maso osolíme, opepříme a opečeme na tuku. Potom přidáme kečup a dusíme, až se tuk začne oddělovat. Houby se zeleninou propláchneme a přidáme k masu. V případě potřeby trochu podlijeme a dodusíme do měkka.
Podáváme s bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Steak Chateaubriand Maso k obědu (nejen) pro muže Články z

Komentáře k receptu: Novohradský plátek

Komentáře

  1. Jana Remková   03.04.2008 | 12:48 | reagovat |

    Hmmm,přesně tyhle houby jsem v létě nakládala s tou paprikou a cibulí,dle receptu,který jsem zde našla,tak sice nevím,jestli to je po novohradsku,ale vyzoušet se má včechno.No,dnes jsou tady samé dobroty! Jana

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web