Autor:

Novohradský plátek

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Vepřový bůček
libový, nebo plecko
 
Sůl  
Pepř mletý  
Kečup - jemný  
Chilli  
Houby
naložené po novohradsku (nakyselo s paprikou a cibulí)
 
Tuk  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na plátky (tučné části odkrojíme, nakrájíme, vyškvaříme a použijeme místo tuku), maso osolíme, opepříme a opečeme na tuku. Potom přidáme kečup a dusíme, až se tuk začne oddělovat. Houby se zeleninou propláchneme a přidáme k masu. V případě potřeby trochu podlijeme a dodusíme do měkka.
Podáváme s bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Recepty na dipy, které korunují vaše dílo Články z

Komentáře k receptu: Novohradský plátek

Komentáře

  1. Jana Remková   03.04.2008 | 12:48 | reagovat |

    Hmmm,přesně tyhle houby jsem v létě nakládala s tou paprikou a cibulí,dle receptu,který jsem zde našla,tak sice nevím,jestli to je po novohradsku,ale vyzoušet se má včechno.No,dnes jsou tady samé dobroty! Jana

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web