Novohradský plátek

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
45 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřový bůček libový, nebo plecko
    • sůl
    • pepř mletý
    • kečup - jemný
    • chilli
    • houby naložené po novohradsku (nakyselo s paprikou a cibulí)
    • tuk

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na plátky (tučné části odkrojíme, nakrájíme, vyškvaříme a použijeme místo tuku), maso osolíme, opepříme a opečeme na tuku. Potom přidáme kečup a dusíme, až se tuk začne oddělovat. Houby se zeleninou propláchneme a přidáme k masu. V případě potřeby trochu podlijeme a dodusíme do měkka.
2
Podáváme s bramborem.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Jana Remková
    Jana Remková |

    3. 4. 2008 12:48

    Hmmm,přesně tyhle houby jsem v létě nakládala s tou paprikou a cibulí,dle receptu,který jsem zde našla,tak sice nevím,jestli to je po novohradsku,ale vyzoušet se má včechno.No,dnes jsou tady samé dobroty! Jana