Autor:

Novohradský plátek

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Vepřový bůček
libový, nebo plecko
 
Sůl  
Pepř mletý  
Kečup - jemný  
Chilli  
Houby
naložené po novohradsku (nakyselo s paprikou a cibulí)
 
Tuk  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na plátky (tučné části odkrojíme, nakrájíme, vyškvaříme a použijeme místo tuku), maso osolíme, opepříme a opečeme na tuku. Potom přidáme kečup a dusíme, až se tuk začne oddělovat. Houby se zeleninou propláchneme a přidáme k masu. V případě potřeby trochu podlijeme a dodusíme do měkka.
Podáváme s bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Steak Chateaubriand Maso k obědu (nejen) pro muže Články z

Komentáře k receptu: Novohradský plátek

Komentáře

  1. Jana Remková   03.04.2008 | 12:48 | reagovat | závadný

    Hmmm,přesně tyhle houby jsem v létě nakládala s tou paprikou a cibulí,dle receptu,který jsem zde našla,tak sice nevím,jestli to je po novohradsku,ale vyzoušet se má včechno.No,dnes jsou tady samé dobroty! Jana

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web