Niceský salát

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g tuňák - ve vlastní šťávě
    • 5
      ks brambory
    • 1
      ks cibule
    • 4
      ks rajčata
    • 200
      g zelené fazolky - sterilované
    • 2
      ks vejce
    • 3
      lžíce olivový olej
    • 2
      lžíce ocet
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce petrželka
    • 200
      g černé olivy
    • 0,5
      ks hlávkový salát
    • 100
      g filety Sardelové

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z tuňáka slijeme šťávu a rybu rozdrobíme. Oloupané brambory nakrájíme na kostičky, cibuli na kolečka. Rajčata rozkrájíme na osminky. Fazolové lusky očistíme, omyjeme a vaříme asi 15 minut. Salát očistíme, omyjeme a osušíme. Sardelky posekáme na nudličky. Vejce oloupeme a rozčtvrtíme.
2
Rozšleháme olej, ocet, sůl, pepř a petrželku. Promícháme zeleninu, olivy a tuňáka, vše rozložíme na listy salátu. Pokapeme zálivkou a ozdobíme vejci.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.