Nakládaná ryba - pečenáče

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g rybí maso
    • hladká mouka
    • sůl
    • 1
      l voda
    • 1,5
      dl ocet
    • 2
      bobkový list
    • nové koření
    • 1
      cibule
    • slunečnicový olej
    • 1
      dl pivo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Marináda: do vody dáme vařit ocet, sůl, koření, bobkový list a na plátky pokrájenou cibulku a pivo.
2
<BR>Rybu očistíme, omyjeme, osušíme a pokrájíme na kousky. Osolíme a obalíme v hl. mouce a na oleji opečeme na obou stranách.
3
Opečenou rybu dáme do hlubší misky a zalijeme marinádou. V chladu necháme odležet 24 hodin.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Jana Han
    Jana Han |

    9. 11. 2005 21:23

    Vynikajci, vyborne, super. Diky za recept, po letech jsme si skutecne pochutnali. Jeste jednou diky.

  • Věra
    Věra |

    11. 8. 2005 14:07

    Zkuste makrelu ta je nejvhodnější na tyto úpravy, ale je možné použít i filety z tresky můžou být i mražené

  • Květuše Šťastná
    Květuše Šťastná |

    10. 8. 2005 19:29

    Ahojky,můžete mi někdo poradit z jaké ryby se ty pečenáče vyrábí?Teď o víkendu jsem je poprvé ochutnala ale už jsem něměla možnost se dotyčných zeptat.Děkuji spěchá je to nejlepší vyprošťovák co jsem poznala.

  • Anonym
    Anonym |

    11. 11. 2004 18:32

    Neznáte někdo nějaký recept na úpravu tostobika, kromě uzení.Děkuji