Autor:

Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky

10 minut PT0H10M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Měkký tvaroh
v pozlátku - důležité !
1 ks
Jedlá soda 1 lžička
Máslo
asi 1 cm
1 plátek
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

1. Tvaroh dáme do misky, vidličkou rozmačkáme a osolíme.
2. Přidáme lžičku sody, pořádně promícháme a necháme 10 minut odležet.
3. V kastrůlku si rozpustíme 1 cm z kostky másla.
4. Rozpuštěné máslo přidáme k tvarohu a opět řádně zamícháme.
5. Necháme vychladit v misce a je hotovo. K základu taveňáku přidáme vše, co máme rádi.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1-
4.67 3 5 1

Komentáře k receptu: Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky

Komentáře

  1. George   12.04.2016 | 21:09 | reagovat |

    Láda hruška je borec... Moje dítě by mohlo napsat kuchařku, taky umí smíchat 3 ingredience a vydávat to za novinku. :-D :-D :-D :-D :-D

  2. Eva   12.01.2015 | 14:05 | reagovat |

    Dnes jsem ho dělala, je výborný

  3. recepty73   30.05.2014 | 12:50 | reagovat |

    ...výborný, jednoduchý, doporučuji...

    1. recepty73   06.06.2014 | 11:38 | reagovat |

      ...včera jsem dělal opět, z vaničkového tvarohu ...a vůbec mi nechutnal ...pořád byla cítit soda (ještě dnes) a tomu, co jsem udělal minule z tvarohu klasicky baleného se vůbec nepodobal :'( ...ještě nechám odležet, ale o výsledku dost pochybuji a doporučuji zkoušet z baleného v alobalu...

  4. zuzka0011   19.04.2014 | 14:10 | reagovat |

    Pokud se to nechá odležet, je opravdu k nerozeznání od kupovaného. Dělala jsem zhruba v poledne a po ochutnání jsem myslela, že to vyhodím, ale ta soda potřebuje čas. Nakonec jsme měli k večeři s pečivem a výborné. Navíc jako mamka malé dcerky jsem ráda, že jí taveňák můžu dopřát, ale bez jakékoliv chemie......

    1. Vašek   19.04.2014 | 14:35 | reagovat |

      Hydrogenuhličitan sodný je chemický název sody, pořád je to o chemii, vážená paní. Dobrou chuť.

      1. Karel   12.04.2016 | 21:06 | reagovat |

        Chemie je život, život je chemie.. :D at už je to laktát, nebo hydrogenuhličitan sodný.. je zbytečné nad tím takhle uvažovat.. ;-)

  5. Hana   20.02.2014 | 19:56 | reagovat |

    Obrázek neřeš. Je toi nepoživatelný i bez něj!!!

    1. Marie   22.02.2014 | 21:03 | reagovat |

      Tento taveňák je výborný. A hlavně každý ví, co do něj dal. Super

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web