Autor:

Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky

10 minut PT0H10M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Měkký tvaroh
v pozlátku - důležité !
1 ks
Jedlá soda 1 lžička
Máslo
asi 1 cm
1 plátek
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

1. Tvaroh dáme do misky, vidličkou rozmačkáme a osolíme.
2. Přidáme lžičku sody, pořádně promícháme a necháme 10 minut odležet.
3. V kastrůlku si rozpustíme 1 cm z kostky másla.
4. Rozpuštěné máslo přidáme k tvarohu a opět řádně zamícháme.
5. Necháme vychladit v misce a je hotovo. K základu taveňáku přidáme vše, co máme rádi.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.75 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 4x)

Komentáře k receptu: Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky

Komentáře

  1. George   12.04.2016 | 21:09 | reagovat | závadný

    Láda hruška je borec... Moje dítě by mohlo napsat kuchařku, taky umí smíchat 3 ingredience a vydávat to za novinku. :-D :-D :-D :-D :-D

  2. Eva   12.01.2015 | 14:05 | reagovat | závadný

    Dnes jsem ho dělala, je výborný

  3. recepty73   30.05.2014 | 12:50 | reagovat | závadný

    ...výborný, jednoduchý, doporučuji...

    1. recepty73   06.06.2014 | 11:38 | reagovat | závadný

      ...včera jsem dělal opět, z vaničkového tvarohu ...a vůbec mi nechutnal ...pořád byla cítit soda (ještě dnes) a tomu, co jsem udělal minule z tvarohu klasicky baleného se vůbec nepodobal :'( ...ještě nechám odležet, ale o výsledku dost pochybuji a doporučuji zkoušet z baleného v alobalu...

  4. zuzka0011   19.04.2014 | 14:10 | reagovat | závadný

    Pokud se to nechá odležet, je opravdu k nerozeznání od kupovaného. Dělala jsem zhruba v poledne a po ochutnání jsem myslela, že to vyhodím, ale ta soda potřebuje čas. Nakonec jsme měli k večeři s pečivem a výborné. Navíc jako mamka malé dcerky jsem ráda, že jí taveňák můžu dopřát, ale bez jakékoliv chemie......

    1. Vašek   19.04.2014 | 14:35 | reagovat | závadný

      Hydrogenuhličitan sodný je chemický název sody, pořád je to o chemii, vážená paní. Dobrou chuť.

      1. Karel   12.04.2016 | 21:06 | reagovat | závadný

        Chemie je život, život je chemie.. :D at už je to laktát, nebo hydrogenuhličitan sodný.. je zbytečné nad tím takhle uvažovat.. ;-)

  5. Hana   20.02.2014 | 19:56 | reagovat | závadný

    Obrázek neřeš. Je toi nepoživatelný i bez něj!!!

    1. Marie   22.02.2014 | 21:03 | reagovat | závadný

      Tento taveňák je výborný. A hlavně každý ví, co do něj dal. Super

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde? Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web