Autor:

Moje sekaná

Střední
Ingredience
Hovězí maso
(Bez kosti)
 
Vepřová plec
(Bez kosti)
 
Cibule  
Mléko  
Sojová omáčka  
Mletý kmín  
Koření
Na mletá masa
 
Sůl  
Pepř mletý  
Vejce  
Hladká mouka  
Strouhanka  
Grilovací koření  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Maso nameleme. Cibuli nakrájíme na kostičky a smícháme s masem, do kterého jsme přidali zbytek ingrediencí. Uděláme šišku, kterou posypeme grilovacím kořením a podlejeme vlažnou vodou, ze které vznikne sos.

Pečeme přikryté na 200 °C asi 45 minut. Dělám z toho i karbanátky. Množství neuvádím, protože záleží na počtu strávníků.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Pikantní pečený bůček Tip na víkend: Oblíbené vepřové maso Články z

Komentáře k receptu: Moje sekaná

Komentáře

  1. Tomáš   21.11.2010 | 1:38 | reagovat |

    Já to teda ještě nezkoušel, protože mi tam chybí česnek, Mám svou receptůru a myslím si, že je dost dobrá. Ještě mi tam i chybí i rohlík... :-[

  2. Petr.   31.10.2010 | 14:08 | reagovat |

    Na sekané je doré vědět jaký je poněr v% vepřového ,hovězího, králika a uzeného masa.Pokud se to zdá pro někoho složité tak je to jeho problém.Majoránka a česnek nesmí chybět,
    Každý podle chuti.P

    1. zdenek   20.11.2010 | 9:47 | reagovat |

      je to mooooc dobrééééééééééééé 8-) 8-) 8-) 8-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině
8 věcí, které byste nikdy neměla dělat nebo říkat po hádce se svým partnerem 8 věcí, které byste nikdy neměla dělat nebo říkat po hádce se svým partnerem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web