Moje sekaná

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • hovězí maso (Bez kosti)
    • vepřová plec (Bez kosti)
    • cibule
    • mléko
    • sojová omáčka
    • mletý kmín
    • koření Na mletá masa
    • sůl
    • pepř mletý
    • vejce
    • hladká mouka
    • strouhanka
    • grilovací koření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nameleme. Cibuli nakrájíme na kostičky a smícháme s masem, do kterého jsme přidali zbytek ingrediencí. Uděláme šišku, kterou posypeme grilovacím kořením a podlejeme vlažnou vodou, ze které vznikne sos.
2
Pečeme přikryté na 200 °C asi 45 minut. Dělám z toho i karbanátky. Množství neuvádím, protože záleží na počtu strávníků.
Zařazení: Maso Mleté

Komentáře k receptu

  • Tomáš
    Tomáš |

    21. 11. 2010 01:38

    Já to teda ještě nezkoušel, protože mi tam chybí česnek, Mám svou receptůru a myslím si, že je dost dobrá. Ještě mi tam i chybí i rohlík... :-[

  • zdenek
    zdenek |

    20. 11. 2010 09:47

    je to mooooc dobrééééééééééééé 8-) 8-) 8-) 8-)

  • Petr.
    Petr. |

    31. 10. 2010 14:08

    Na sekané je doré vědět jaký je poněr v% vepřového ,hovězího, králika a uzeného masa.Pokud se to zdá pro někoho složité tak je to jeho problém.Majoránka a česnek nesmí chybět, Každý podle chuti.P