Moje bublanina

Hodnocení:

Moje:

45 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vejce
    • 200
      g cukr krupice
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 0,5
      balíček prášek do pečiva
    • 4
      lžíce voda Vroucí
    • ovoce Dle sezóny - Bez vážení - 1 hrnek 1/4 l = 200 g cukru1 vrchovatý hrnek = 200 g mouky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Celá vejce šleháme šlehačem a za stálého šlehání přidáváme vřelou vodu. Dále šleháme, až hmota hodně nabude, pak po částech zašleháme cukr. Šlehačem na stupeň "1" pak po částech přidáváme mouku s práškem do pečiva, ještě chviličku šleháme.
2
Těsto nalejeme na vymazaný a strouhankou vysypaný hlubší plech, poklademe ovocem (můžeme i posypat drobenkou) a dáme péct na 175 °C 30 minut. Pokud je čerstvý rybíz nebo maliny je tato bublanina z nich nejlepší.
Zařazení: Moučníky Koláče

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.