Autor:

Moje bublanina

45 minut PT0H45M
Ingredience
Vejce 4 ks
Cukr krupice 200 g
Polohrubá mouka 200 g
Prášek do pečiva 1/2 balíček
Voda
Vroucí
4 lžíce
Ovoce
Dle sezóny - Bez vážení - 1 hrnek 1/4 l = 200 g cukru1 vrchovatý hrnek = 200 g mouky
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče

Celá vejce šleháme šlehačem a za stálého šlehání přidáváme vřelou vodu. Dále šleháme, až hmota hodně nabude, pak po částech zašleháme cukr. Šlehačem na stupeň „1“ pak po částech přidáváme mouku s práškem do pečiva, ještě chviličku šleháme.

Těsto nalejeme na vymazaný a strouhankou vysypaný hlubší plech, poklademe ovocem (můžeme i posypat drobenkou) a dáme péct na 175 °C 30 minut. Pokud je čerstvý rybíz nebo maliny je tato bublanina z nich nejlepší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Pomerančové madlenky v čokoládě Lahodné čokoládové potěšení. Vyzkoušejte skvělé delikatesy! Články z

Komentáře k receptu: Moje bublanina

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web