Autor:

Moje bublanina

45 minut PT0H45M
Ingredience
Vejce 4 ks
Cukr krupice 200 g
Polohrubá mouka 200 g
Prášek do pečiva 1/2 balíček
Voda
Vroucí
4 lžíce
Ovoce
Dle sezóny - Bez vážení - 1 hrnek 1/4 l = 200 g cukru1 vrchovatý hrnek = 200 g mouky
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče

Celá vejce šleháme šlehačem a za stálého šlehání přidáváme vřelou vodu. Dále šleháme, až hmota hodně nabude, pak po částech zašleháme cukr. Šlehačem na stupeň „1“ pak po částech přidáváme mouku s práškem do pečiva, ještě chviličku šleháme.

Těsto nalejeme na vymazaný a strouhankou vysypaný hlubší plech, poklademe ovocem (můžeme i posypat drobenkou) a dáme péct na 175 °C 30 minut. Pokud je čerstvý rybíz nebo maliny je tato bublanina z nich nejlepší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Hostina na svatého Martina Články z

Komentáře k receptu: Moje bublanina

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt
Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor! Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor!
8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi 8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web